Antena Căutare

Fără precedent! RUȘINEA pe care o suferă președintele SUA. Steaua lui va fi SCOASĂ de pe Hollywood Walk of Fame

Steaua președintelui american Donald Trump ar urma să fie înlăturată de pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, la cererea primăriei West Hollywood.

Steaua președintelui american Donald Trump ar urma să fie înlăturată de pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, la cererea primăriei West Hollywood.

Consilierii primăriei West Hollywood au votat în unanimitate pentru înlăturarea stelei lui Donald Trump de pe Walk of Fame.

Steaua, care a fost dezvelită în anul 2007, a fost vandalizată de mai multe ori de când Trump a devenit președintele Statelor Unite ale Americii, iar în iulie a fost distrusă aproape în totalitate, cu un târnăcop.

La o întâlnire care a avut loc luni seară, primăria West Hollywood a decis să îi solicite Camerei de Comerț din Hollywood să înlăture această stea.

Totuși, anterior, Camera a anunțat că nu va înlătura niciodată vreo stea de pe celebrul boulevard, deoarece acestea reprezintă istoria industriei americane de divertisment.

De altfel, Camerei de Comerț din Hollywood a refuzat recent să retragă stele ce le sunt dedicate actorilor Kevin Spacey și Bill Cosby, la adresa cărora au fost lansate acuzații în cadrul scandalului sexual de la Hollywood, care a început cu cazul celebrului producător Harvey Weinstein.

Primăria a argumentat că Trump a avut de nenumărate ori un comportament „tulburător” cu femei, în timpul și după campania electoral din anul 2016.

Un alt argument al reprezentanților primăriei a fost ideea lui Trump de a despărți copii de ăărinții lor la granița cu Mexic, precum și aceea de a se retrage din Acordul de la Paris privind schimbările climatice.

Această stea i-a fost dedicată lui Donald Trump pentru recunoașterea contribuției lui la show-ul „Miss Universe Pageant”. Însă, când a primit distincția, Trump apărea deja în reality show-ul său „The Apprentice”.

Luni, un tânăr în vârstă de 24 de ani, Austin Mikel Clay, a fost acuzat de vandalizarea stelei dedicate lui Trump, luna trecută, și riscă să petreacă până la trei ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Caz ORIPILANT în Germania! Un copil a fost vândut de părinții lui unor pedofili. Ce pedeapsă au primit adulții... DEZASTRU în Indonezia, după cutremurul de duminică. 70.000 de oameni au rămas fără adăpost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x