Antena Căutare

Ți se pare un om obișnuit? Atunci ghicește dacă este băiat sau fată! S-a înrolat în armata din Coreea de Sud și a dat de o belea imensă "Ce ești?"

La prima vedere în imagine poți observa un om obișnuit, însă un detaliu stă BINE ascuns în spatele unui chip cât de poate de normal.

Ți se pare un om obișnuit? Atunci ghicește dacă este băiat sau fată! S-a înrolat în armata din Coreea de Sud și a dat de o belea imensă "Ce ești?"
Ți se pare un om obișnuit? Atunci ghicește dacă este băiat sau fată!

După cum bine se știe, Coreea de Nord este o republică socialistă cu reguli extrem de severe, dar mulți o consideră o dictatură absolută de tip stalinist.

Aparatul de stat este dominat în totalitate de către Partidul Muncii din Coreea, al cărui rol conducător este ancorat în constituție.

Un soldat transgender sud-coreean, care s-a înscris ca bărbat și a decis pe parcursul armatei să facă o schimbare de sex (anul trecut), a cedat în fața colegilor și superiorilor și a cerut plângând permisiunea de a rămâne în uniformă, după ce militarii au decis să îl dea afară.

Țara rămâne profund conservatoare în privința problemelor de identitate sexuală și este mai puțin tolerantă la drepturile LGBT decât în alte părți ale Asiei, mulți coreeni gay și transgender trăind în mare parte sub "radar".

Coreenilor transgenderi din Coreea de Sud li se interzice intrarea în armată, dar în cazul celor care sunt deja în activitatea și își schimbă sexul nu există reglementări, astfel că nu se pot aplica reguli.

A vrut să se integreze social și s-a ales cu nouă luni de închisoare! Un pensionar de 81 de ani a ajutat doi traficanți ... Un fost psiholog CIA, James Mitchell, justifică tortura la care au fost supuşi acuzaţii de atentatele teroriste de la 11...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x