Antena Căutare

Topul celor mai costisitoare uragane care au lovit SUA

Statele Unite ale Americii nu sunt straine de experienta devastatoare a uraganelor, care lasa in urma pagube umane si materiale uriase.

Topul celor mai costisitoare uragane care au lovit SUA
| okayplayer.com

Pe locul al zecelea in topul celor mai "costisitoare" uragane se afla Irene, care a lovit Statele unite anul trecut si a provocat pagube de 4.300 de miliarde de dolari, potrivit cbnc.com. In septembrie 2003, uraganul Frances a afectat Florida, Georgia, Carolina de Nord, Carolina de Sud si New Yorkul, lasand in urma daune evaluate la 5.382 de miliarde de dolari.

Un an mai tarziu, tot in septembrie, Alabama, Arkansas, Florida, louisiana, Mississippi, Tennessee si Texas au fost victimele uraganului Rita, care a provocat daune de 6.379 de miliarde de dolari.

In 1989, uraganul Hugo a "luat pe sus" sase state si a facut ravagii estimate la 6.835 de miliarde de dolari. Urmatorul pe lista este Ivan, care s-a extins asupra a 15 zone, provocand pagube de 8.328 de miliarde de dolari.

Mai multe detalii, in Income Magazine

Vocea Rusiei: "Scutul anti-racheta va transforma Romania intr-o tinta a rachetelor nucleare rusesti"... Insulele Caraibe, umbrite de SUA! Uraganul Sandy a lasat in urma 69 de morti si mii de oameni fara adapost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x