Antena Căutare

Trei ofiţeri palestinieni, ucişi în Gaza. Forţele de securitate, în alertă

Două puncte de control din Gaza au fost vizate de atacuri cu bombă, iar trei ofiţeri au fost ucişi şi mai multe persoane rănite, informează BBC.

Două puncte de control din Gaza au fost vizate de atacuri cu bombă, iar trei ofiţeri au fost ucişi şi mai multe persoane rănite, informează BBC.

Se crede că atacatorii au legături cu organizaţia teroristă Stat Islamic. În urma atacurilor, a fost declarată stare de urgenţă, iar forţele de securitate sunt în alertă.

Atacurile vin după recentele operaţiuni ale grupării Hamas, care controlează Gaza, împotriva militanţilor asociaţi Stat Islamic.

O sursă a declarat pentru BBC că unul dintre atacatorii de marţi seară a fost reţinut.

Prima bombă, lansată în apropierea unui punct de control de persoane aflate pe o motocicletă, a ucis doi ofiţeri şi a rănit un civil.

A doua explozie, care a avut loc la mai puţin de o oră, în apropierea unui alt post, a ucis un alt ofiţer şi a rănit mai mulţi oameni, a transmis Hamas.

Hamas a preluat controlul asupra Fâşiei Gaza de la preşedintele Autorităţii Naţionale Palestiniene, Mahmoud Abbas, în timpul războiului civil din 2007.

Sursa : news.ro

Indonezia intenţionează să îşi mute capitala peste 10 ani. Jakarta se scufundă rapid... Inundaţii record în Japonia. Mai multe persoane au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x