Antena Căutare

Accident aviatic grav! Un avion cu 157 de persoane la bord s-a prăbușit! Autoritățile: ”Nu există supraviețuitori!”

Un avion care efectua un zbor din Etiopia spre Nairobi, Kenya, s-a prăbușit. Nu mai puțin de 149 de pasageri și un echipaj de opt membri se aflau la bordul aeronavei. 

Update 12:35: Cei 149 de pasageri și cei 8 membri ai echipajului au murit, potrivit anunțului făcut de un purtător de cuvânt al companiei aeriene pentru televiziunea de stat din Ethiopia, scrie BBC News.

La bord se aflau persoane cu 33 de naționalități diferite.

Un avion care efectua un zbor din Etiopia spre Nairobi, Kenya, s-a prăbușit. Nu mai puțin de 149 de pasageri și opt membri ai echipajului se aflau la bordul aeronavei.

Potrivit Daily Mail, un avion Boeing 737 aparținând unei companii din Etipoia, cu 149 de pasageri la bord, s-a prăbușit. Avionul efectua o cursă de la Addis Ababa, capitala Etiopiei, la Nairobi.

Premierul Abiy Ahmed a transmis, pe Twitter, sincere condoleanțe familiilor victimelor.

Ethiopian Airlines a indicat că a trimis personal la locul accidentului pentru a oferi orice ajutor.

Compania va pune la dispoziţie un centru de informare pentru pasageri şi un număr de telefon pentru rudele celor care se aflau la bord.

Boeing 737-800 MAX care s-a prăbuşit este acelaşi tip de avion ca cel al companiei indoneziene Lion Air care a căzut în mare în octombrie 2018, la 13 minute după ce a decolat de la Jakarta. 189 de persoane au murit atunci.

Ultimul accident grav de avion al companiei Ethiopian Airlines este cel al avionului Boeing 737-800 care a explodat după ce a decolat din Liban în 2010. Cei 83 de pasageri şi şapte membri ai echipajului au murit.

A angajat patru bărbați din mafie ca să-i ucidă fostul iubit! Motivul pentru care omul de 40 de ani a fost zidit de viu... Doi tineri din Iran au fost arestați de polițiști, după o logodnă în public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x