Antena Căutare

Un balon cu aer cald in care se aflau mai multi turisti s-a prabusit in Egipt. Cel putin 19 persoane au murit

Un agent de securitate egiptean spune ca cel putin 19 turisti straini si-au pierdut viata in aceasta dimineata, dupa ce balonul cu aer cald in care se aflau s-a prabusit langa Luxor, Egipt.

Printre cei decedati se afla cetateni de nationalitate engleza, franceza, dar si persoane a caror nationalitate ramane necunoscuta in momentul de fata.

Oficialul egiptean, sub protectia anonimatului, deoarece nu i-a fost permis sa vorbeasca oficial cu presa, a mai spus ca a pornit un foc, a avut o explozie, dupa care balonul a cazut din cer in culturile de trestie de zahar aflate in apropierea vestitului oras antic Luxor, informeaza UsaToday.

Fotograful Cristopher Michel a fost martorl acestui incident si a surprins un set de fotografii cu doar 40 de minute inainte de accident. "A fost balonul din spatele meu. Am auzit o explozie si am vazut fum. 19 morti", a scris el pe pagina sa de Twitter, la scurt timp de la incident.

La bord se aflau aproximativ 20 de pasageri. DIntre acestea, 14 corpuri au fost localizate pana in acest moment.

Ahmed Aboud, purtatorul de cuvant al companiile care le inchiriaza turistilor baloanele cu aer cald in aceasta zona, a spus ca un singur turist si pilotul balonului au supravietuit, informeaza DailyMail. "La bord se aflau 20 de pasageri. A avut loc o explozie. Un turist si pilotul au supravietuit", a declarat el.

sursa foto: Twitter/ChristopherMichel

Italia este amenintata de blocaj politic. Marea surpriza, succesul Partidului Populist al comicului Beppe Grillo... Ikea retrage chiftelutele din toate magazinele din Europa: Nu vrem sa sa ne ingrijoram clientii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x