Antena Căutare

O educatoare i-a spart capul unei fetițe de 3 ani! Imagini șocante surprinse de o cameră de supraveghere. „A căzut” - Video

O educatoare i-a spart capul unei fetițe de 3 ani, după ce a aruncat-o către un dulap, în prezența altor copii. Apoi, femeia i-a mințit pe părinții copilei, spunându-le că aceasta „a căzut”. 

O educatoare i-a spart capul unei fetițe de 3 ani, după ce a aruncat-o către un dulap, în prezența altor copii. Apoi, femeia i-a mințit pe părinții copilei, spunându-le că aceasta „a căzut”.

După ce i-a spart capul fetiței, educatoarea din statul american Missouri le-a trimis o notă părinților ei, mințindu-i că aceasta „a căzut”.

Însă, scena violentă în care educatoarea aruncă fetița de 3 ani și aceasta ajunge să se lovească puternic de un dulap a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Incidentul a avut loc pe 1 februarie, la o grădiniță din comitatul St. Louis, Missouri.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere, educatoarea poate fi văzută luând fetița de un braț într-un mod agresiv, din senin. Apoi, educatoarea a aruncat-o la pământ. Fetița s-a lovit puternic la cap de un dulap.

Copila a fost dusă la spital în urma incidentului.

Părinții fetiței au aflat adevărul după ce au văzut imaginile surprinse de camera de supraveghere.

Educatoarea a fost concediată de directorul unității de învățământ abia după cinci zile de la incident, deoarece acesta nu a văzut imaginile mai devreme.

Atenție! Imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional.

Ce făcuse cu puțin timp înainte bărbatul care a murit cu bebelușul de opt luni în brațe: "Cel mic tremura de frig p... „I-au făcut injecții în ochi, ca să nu orbească”. Un copil mic, la un pas de moarte după ce a fost pupat de un adult – F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x