Antena Căutare

Un excursionist britanic, găsit mort în nord-vestul Greciei după trei zile de căutări

Robert Fromer, excursionist britanic, a fost găsit mort în Munţii Pindului din nord-vestul Greciei după trei zile de căutări, scrie The Guardian.

Robert Fromer, excursionist britanic, a fost găsit mort în Munţii Pindului din nord-vestul Greciei după trei zile de căutări, scrie The Guardian.

Britanicul în vârstă de 26 de ani a fost găsit de pilotul unui elicopter într-o trecătoare din nord-vestul Greciei.

Joi, autorităţile greceşti întreprindeau acţiunea de recuperare a trupului.

„Din păcate, a fost găsit mort”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei. „Se pare că a alunecat şi a căzut, dar încă nu ştim asta cu certitudine”.

Fromer, care călătorea singur, a fost dat dispărut duminică, după ce tatăl lui nu a mai putut lua legătura cu el.

Luni, poliţia a găsit maşina pe care el o închiriase aproape de satul Mikro Papigo, iar miercuri seară serviciile de salvare, ajutate de câini şi voluntari, l-au localizat.

Ultima dată el a fost văzut în oraşul Konitsa din apropiere de graniţa cu Albania.

„Trupului lui a fost văzut de pilot de departe pe o stâncă aproape de refugiul Astraka din Muntele Tymfi”, a spus un reprezentant al brigării de pompieri. „Este complet inaccesibil, ceea ce înseamnă că un elicopter trebuie să îi ai de acolo. A fost făcută azi î incercare fără succes”.

Autorităţile din Ioannina, capitala regiunii Epirus, au descris operaţiunea de căutare ca fiind una dintre cele mai ample de acest gen. Munţii Pindului sunt populari între excursionişti şi căţărători.

Fromer este al doilea britanic care îşi găseşte sfârşitul în Grecia în ultimele două luni.

În august, Natalie Christopher, în vârstă de 35 de ani, astrofizician şi amatoare de sporturi extreme, a plecat pentru a alerga pe insula Ikaria şi nu s-a întors. Trupul ei a fost găsit mai târziu într-o râpă.

Sursa : news.ro

Parlamentul European a decis echipa de negociatori pentru poziţia de procuror-şef european/ Siegfried Mureşan: Mandatul ... Restricţiile lui Trump cu privire la dreptul de azil, validate de Curtea Supremă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x