Antena Căutare

Un investitor misterios a castigat 8,5 miliarde de dolari dupa ce a pariat pe scaderea rating-ului SUA

Prabusirea sistemului financiar american pare sa fi facut fericit un investitor misterios, care a pariat, lunea trecuta 850 de milioane de dolari pe pierderea ratingului perfect de tara al Statelor Unite, conform Daily Mail. Cota de castig a fost de 10/1.


Potrivit unor zvonuri, norocosul castigator ar fi miliardarul maghiar George Soros, care in 1992 a castigat un miliard de dolari, speculand ca lira sterlina va fi devalorizata de catre Guvernul Britanic.

Desi sursa citata are informatii potrivit carora pariul ar fi fost facut pe 21 iulie, o sursa apropiata a miliardarului sustine ca aceasta nu a fost implicat si nu crede ca ar exista un astfel de pariu.

Mai mult decat atat, se pare ca intamplarea din '92 nu este singura care l-ar face pe Soros principalul suspect in cazul acestui pariu. Omul de afaceri este si un cunoscut apropiat al administratiei Obama, inca din anul 2008. De curand, George Soros a renuntat la administrarea fiondurilor investitorilor straini.

sursa: Antena3

Camerista care il acuza pe Dominique Strauss-Kahn cere despagubri... Spania: Trei romani au murit si un al patrulea a fost ranit intr-un parc de distractii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x