Antena Căutare

Un olandez şi-a aşteptat iubita zece zile, într-un aeroport din China, după ce și-au dat înâlnire pe internet. Cum s-a terminat totul?

Un olandez a aşteptat 10 zile într-un aeroport din China. Şi asta pentru că iubita sa din mediul online cu care urma să se întâlnească a întârziat să apară.

Un olandez a aşteptat zece zile într-un aeroport din China. Şi asta pentru că iubita sa din mediul online cu care urma să se întâlnească a întârziat să apară.

Cei doi s-au cunoscut pe internet acum două luni, iar bărbatul a încercat să-i facă o surpriză. Între timp a câştigat şi popularitate pe reţelele de socializare din partea oamenilor care îl compătimesc.

Călătoria olandezului s-a terminat la spital, acolo unde a fost internat pentru oboseală cronică. Potrivit unei televiziuni locale, tânăra era plecată în alt oraş pentru a-şi face o operaţie estetică.

După ce a pus pe jar Instagramul, un model brazilian a dezgustat toți bărbații. Cel mai ascuns secret al focoasei blondi... Ce se mai întâmplă în Rusia. O femeie în costum de baie, arestată, sparge parbrizul mașinii de poliție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x