Antena Căutare

VIDEO! Un protestar imobilizat într-un scaun cu rotile este trântit la pământ de jandarmii francezi

În contextul unei situații de impas cu care Franța se confruntă de aproximativ 4 saptămâni, în acest weekend, atenția presei a fost acaparată și de atitudinea polițiștilor francezi față de protestatarii ,,neajutorați'', precum cazul bărbatului imobilizat în scaun cu rotile, care a fost maltratat de aceștia.

Momente de panică la protestele din Franța! Un bărbat imobilizat într-un scaun cu rotile este agresat de jandarmi și aruncat la pământ, sub privirile îngrozite ale martorilor! Imagini video cu impact emoțional puternic

Protestele "vestelor galbene" au fost "o catastrofă" pentru economia franceză, conform declarației ministrului francez de finanţe Bruno Le Maire, citat de BBC. Sâmbătă au ieșit în stradă mai mult de 120.000 de protestatari și peste 1.700 de persoane au fost arestate, iar mai multe obiective turistice, printre care Turnul Eiffel şi Muzeul Luvru, au fost închise în perioada weekendului.
În contextul unei situații de impas cu care Franța se confruntă de aproximativ 4 saptămâni, în acest weekend, atenția presei a fost acaparată și de atitudinea jandarmilor francezi față de protestatarii ,,neajutorați'', precum cazul bărbatului imobilizat în scaun cu rotile care a fost maltratat de aceștia pe 9 decembrie.
Toată scena a fost filmată și a fost aspru criticată de presa națională și internațională.
Încercând să-l îndepărteze pe bărbatul aflat în scaunul cu rotile din zona în care ,,vestele galbene'' protestau împotriva Guvernului, jandarmii francezi au dat dovadă de lipsă de profesionalism și insensibilitate.
În următorul videoclip se poate observa cum bărbatul este înconjurat de polițiștii francezi ca și cum acesta ar putea reprezenta un real pericol pentru situația respectivă. Din cauza vremii, căruciorul rămâne împotmolit în noroi ceea ce îi agită vizibil pe jandarmi. Cei prezenți acolo îi sar în ajutor bărbatului și chiar ,,aruncă pastila'' că protestatarul imobilizat este înarmat.
În acel moment polițiștii îl asvârlesc la pământ spre disperarea celor prezenți acolo.
Din presă aflăm că bărbatul imobilizat nu a suferit vătămări corporale grave și că nu a fost arestat, însă scaunul a fost grav avariat.

Vezi imagini video din momentul nefericitului eveniment:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nămeți de jumătate de metru, școli închise și viscol! Ninsorile au paralizat sud-estul Statelor Unite... Un preot a stârnit un scandal uriaş după ce a pus pozele astea pe Instagram!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x