Antena Căutare

Un roman a castigat marele premiu la un concurs international de IT

Victor Adrian Prisacariu, un roman de 26 de ani, doctorand la Oxford, a castigat marele premiu al concursului IT "Sense the World", organizat de Freescale Semiconductor. Romanul a adunat peste 2.000 de voturi reusind sa-l intreaca pe concurentul din Slovenia.

Victor a realizat un program "3D hand tracking" care reda diferite elemente in 3D, folosind o camera web si o aplicatie Freescale ZSTAR3.

Cei opt finalisti au putut fi votati de public pe Faceebok. Victor a castigat marele premiu in valoare de 10.000 de dolari dupa ce a reusit sa stranga cele mai multe voturi.

Victor Prisacariu a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare la Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" din Iasi, intre primii trei studenti din promotia lui. Victor a fost acceptat la Universitatea Oxford pentru a-si pregati si sustine doctoratul. Romanul este acum in anul 3 si urmeaza sa-si sustina doctoratul la Oxford in anul 2011.

Guvernul lui Berlusconi a supravietuit: Motiunea de cenzura, respinsa de Camera Deputatilor... Ianukovici vrea ca Ucraina sa-si apere mai activ interesele in relatia cu Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x