Antena Căutare

Video. Un român a devenit erou în Italia după ce a salvat zeci de oameni de la moarte! Ce gest salvator a făcut

El este românul din Verona care a salvat zeci de italieni de la moarte! Oamenii nu știu cum să-l răsplătească pentru eroismul de care a dat dovadă.

El este românul din Verona care a salvat zeci de italieni de la moarte! Oamenii nu știu cum să-l răsplătească pentru eroismul de care a dat dovadă. Cu români ca el ne mândrim în toată lumea!

George Tobol, un român stabilit în Verona, a fost erou pentru orașul său după ce a reușit să oprească un autobuz al cărui șofer se simțea foarte rău și a pierdut controlul volanului.
Autovehiculul, scăpat de sub controlul șoferului, a început să se deplaseze brusc spre partea stângă a direcției de mers tamponând ușor un autoturism Mercedes.

Totul s-ar fi putut transforma într-o tragedie dacă alături de acest șofer nu se afla George, un șofer român care șlucra la aceeași companie cu victima și care și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu colegul său.

Bărbatul s-a grăbit să ajungă la frâna de mână pe care a tras-o imediat, evitând un accident care s-ar fi putut solda cu victime și pasageri morți. Oamenii îi sunt recunoscători românului, numindu-l eroul orașului lor, potrivit rotilianul.com.

Imagini video despre acest caz puteți viziona aici:

Vă reamintim că în urma unor astfel de popbleme medicale au avut loc multe accidente cu morți, nefiind nimeni lângă șoferi pentru a le oferi ajutor.

Cât lux! Cum arată clinica la care a născut Meghan Markle. Pacientele sunt servite cu șampanie și homari – Foto... Inconștiență criminală! Copilul lor avea leucemie, iar ei îl tratau cu remedii naturale și refuzau să îl ducă la spital:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x