Antena Căutare

Condamnare la ÎNCHISOARE pentru un ROMÂN în Ungaria! Motivul TULBURĂTOR pentru care va ajunge după gratii

Un român a fost condamnat la închisoare în Ungaria după ce, în vara anului 2017, a adormit la volanul unui microbuz plin cu pasageri, în apropierea punctului de trecere a frontierei din Artand. Autovehiculul s-a izbit de un camion. Trei oameni au murit, iar alți cinci au fost răniți.

Un român în vârstă de 37 de ani din județul Neamț a fost condamnat la închisoare în Ungaria după ce, în vara anului 2017, a adormit la volanul unui microbuz plin cu pasageri, în apropierea punctului de trecere a frontierei din Artand. Autovehiculul s-a izbit de un camion, iar în urma accidentului și-au pierdut viața trei oameni, iar alți cinci au fost răniți.

Sentința a fost pronunțată, joi, de magistrații Tribunalului Debrecen.

Șoferul român care a condus microbuzul a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare.

În plus, instanța a decis ca bărbatul din județul Neamț să aibă interdicție de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice timp de patru ani.

Accidentul a avut loc pe 25 iulie 2017, pe o autostradă din Ungaria. Șoferul a pornit din Anglia, la volanul unui microbuz în care se aflau opt pasageri. Bărbatul a condus, fără întrerupere, aproape 1.900 de kilometri până la Mezőpeterd. Mai avea 80 de kilometri pentru a ajunge la punctul de trecere a frontierei Artand/Borș, însă a ațipit la volan, potrivit libertatea.ro.

Microbuzul a ieşit în decor și s-a izbit la o viteză de aproape 100 de kilometri pe oră de un camion oprit într-o parcare. Impactul a fost unul violent. Trei persoane, două femei și un bărbat din județele Botoșani, Neamț și Maramureș, au murit pe loc. De asemenea, alte șase persoane, inclusiv șoferul, au fost transportate la spital cu răni. Potrivit sursei citate, pasagerii răniți erau din Cluj, Sălaj, Neamţ și Iaşi.

În urma accidentului, șoferul a fost reținut de polițiștii maghiari pentru 72 de ore și, ulterior, plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Se pregătește cel de-Al Treilea RĂZBOI Mondial? NATO a început manevre militare serioase: „Sperăm ca Rusia să evite oric... România, amenințată de Rusia! Putin a făcut un anunț de ULTIMĂ ORĂ. „Va fi fără pereche în lume”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x