Antena Căutare

Un tată s-a luptat să își salveze bebelușul din fălcile unui dingo! „Copilul are răni adânci pe gât”. Atenție, imagini șocante  

Un tată s-a luptat să își salveze bebelușul din fălcile unui dingo, joi, pe o insulă din nordul Australiei, după ce copilul a fost târât de animal departe de rulota în care se afla familia lui.

Un tată s-a luptat să își salveze bebelușul din fălcile unui dingo, joi, pe o insulă din nordul Australiei, după ce copilul a fost târât de animal departe de rulota în care se afla familia lui.

Bebeluşul se afla împreună cu familia pe insula Fraser din statul Queensland, când a fost târât de dingo şi dus în tufişuri, moment în care tatăl său l-a auzit plângând.

„Părinţii s-au trezit când au auzit copilul plângând din ce în ce mai departe de autorulotă'', a declarat paramedicul Ben Du Toit.

Tatăl bebelușului a ieşit afară în grabă şi şi-a înşfăcat fiul din gura animalului. După ce a alungat mai mulţi dingo, el a reuşit să alerteze serviciile de urgenţă.

Copilul a fost tratat la faţa locului pentru două tăieturi adânci în zona gâtului şi răni minore la cap. Tatăl său a fost transportat la spital cu un elicopter.

Aproximativ 200 de dingo de rasă pură trăiesc pe insula Fraser, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, parte a Great Sandy National Park. Aceste animale sunt protejate în parcurile naturale din statul Queensland, fiind considerate specie nativă.

Dingo periculoşi sunt împuşcaţi de rangeri, însă aceşti câini nativi sunt consideraţi vitali pentru ecosistemul insulei, potrivit Agerpres.

La sfârşitul lunii ianuarie, o haită de animale a atacat un băieţel în vârstă de şase ani care se întorcea de la înot, pe aceeaşi insulă. El a fost tratat la faţa locului şi apoi a fost transportat la spital.

În 2001, un copil care se afla pe insulă a fost omorât de dingo.

Doi tineri ar putea fi condamnați la moarte pentru că au îndrăznit să își construiască o casă aici! Cei doi sunt dați în... Au trebuit să îi scoată dinții din plămâni, după ce a fost făcut knock-out! Un student, atacat mișelește, pe stradă. Ima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x