Antena Căutare

Unde se ascunde Volodimir Zelenski de trupele ruse care au atentat la viața sa: „Voi rămâne cât timp este nevoie pentru a câştiga”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a publicat un videoclip în care spune că rămâne în biroul său din Kiev cât timp este nevoie pentru a câştiga războiul.

Unde se ascunde Volodimir Zelenski de trupele ruse care au atentat la viața sa: „Voi rămâne cât timp este nevoie pentru a câştiga” Galerie
Unde se ascunde Volodimir Zelenski de trupele ruse care au atentat la viața sa: „Voi rămâne cât timp este nevoie pentru a câştiga” | Profimedia

"Sunt aici, pe strada Bankova (unde este sediul Administraţiei Prezidenţiale - n.r.). Nu mă ascund. Şi nu mi-e frică de nimeni. [Eu stau] atât timp cât este nevoie pentru a câştiga acest... război!"

Unde se ascunde Volodimi Zelenski. Ce a transmis

Zelenski a arătat imagini cu Kievul noaptea din biroul său aflat în centrul Capitalei pentru a dovedi că mesajul a fost înregistrat luni seară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Trupele noastre sunt aici, cetăţenii sunt aici”, a spus Zelenski în videoclip, adăugând: „Toţi suntem aici pentru a proteja independenţa ţării noastre. Şi va continua să fie aşa. Slavă apărătorilor noştri, Slavă Ucrainei, Slavă eroilor!".

Volodimir Zelenski, un nou mesaj pentru armata Rusiei

Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj pe rețelele sociale în a douăsprezecea de război în Ucraina. Armata Rusiei a făcut și mai multe victime în țara vecină, lucru care l-a îndemnat pe liderul Ucrainei să comunice o nouă declarație cu privire la invazia rușilor.

Președintele Ucrainei a luat decizia de a rămâne în țara pe care o conduce pentru a lupta cot la cot alături de ceilalți bărbați. De asemenea, liderul ucrainean a ținut la curent și oamenii din mediul online cu tot ce se întâmplă pe teritoriul Ucrainei.

La scurt timp de la cererea sa de a introduce Ucraina în UE, Volodimir Zelenski a făcut un nou anunț pe contul său de Facebook. Acesta pare că nu este deloc mulțumit de sancțiunile oferite Rusiei. De asemenea, liderul ucrainean condieră că Vladimir Putin nu o să înceteze războiul prea curând dacă nu se vor lua măsuri mai drastice.

Citește și: Locația soldaților ruși, dezvăluită de aplicațiile de dating. Ce au descoperit spionii despre trupele lui Putin din Ucraina

Cu multă durere în suflet și tristețe pe chip, Volodimir Zelenski a anunțat că nu va ierta nimic din faptele Rusiei și că Ziua Judecății este tot mai aproape. Totodată, liderul din Ucraina a mărturisit că armata rusească va ataca intrprinderile din industria de apărare a țării.

"Astăzi este o duminică binecuvântată. Dar nu vom ierta sute şi sute de victime. Mii şi mii de suferinţe. Şi Dumnezeu nu va ierta. Nu azi. Nu mâine. Niciodată. Şi în locul celor iertaţi, va fi Ziua Judecăţii", a declarat Volodimir Zelenski, într-un mesaj pe Facebook, vizibil afectat de toată situația în care se află poporul său.

Citește și: Unde i-ar fi ascuns Vladimir Putin pe Alina Kabaeva și cei patru copii ai lor. S-a aflat locul și nu este în Rusia, cum se credea

"Îi vom pedepsi pe toţi cei care au comis atrocităţi în acest război. Vom găsi fiecare nenorocit care a bombardat oraşele noastre, oamenii noştri, care au tras cu rachete, care au dat ordine. Vei avea un loc liniştit pe acest pământ doar când vei fi în mormânt. Rusia a anunţat că mâine va bombarda întreprinderile noastre din industria de apărare. Cele mai multe dintre ele sunt situate în oraşele noastre, cu civili în jur. Este o crimă, pur şi simplu o crimă. Şi nu am văzut niciun lider mondial reacţionând la asta astăzi, niciun politician occidental. Gândiţi-vă la sentimentul de neputinţă pe care îl au ocupanţii dacă îşi anunţă atrocităţile din timp!

Totul pentru că nu există nicio reacţie. Niciun cuvânt. E ca şi cum toţi liderii occidentali erau plecaţi astăzi. Sper că măcar veţi observa asta mâine şi veţi reacţiona.O familie de patru persoane a fost ucisă astăzi la Irpen. Un bărbat, o femeie şi doi copii. În drum, când încercau să plece. O întreagă familie. Câte astfel de familii au murit în Ucraina. Îndrăzneala agresorului este un semnal clar pentru Occident că sancţiunile impuse nu sunt suficiente. Nu se poate ascunde această realitate. Nu se pot ascunde noile crime din Ucraina", a mai spus preşedintele ucrainean, conform news.ro.

Cum s-a încheiat a treia rundă de negocieri între Rusia și Ucraina: „Mici progrese cu privire la culoarele umanitare”... Japonia a îngheţat bunurile a 32 de oficiali şi oligarhi din Rusia şi Belarus. Ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x