Antena Căutare

Unul din cei patru jurnalisti NYT disparuti in Libia, arestat

Unul dintre cei patru ziaristi de la publicatia New York Times (NYT) dati disparuti in Libia este in detentie si urmeaza sa fie eliberat. Este vorba despre o femeie, a anuntat unul dintre fiii colonelului Muammar Gaddafi, potrivit AFP.

Potrivit acestuia, cei patru jurnalisti au intrat ilegal in tara si, in momentul in care armata a eliberat orasul Adjabiya de teroristi, ziarista era acolo.

"Corespondentul a fost arestat. Dar si-au dat seama imediat ca este cetatean american, nu european. Va fi eliberat", a precizat Seif Al-Islam. Gaddafi.

Fiul lui Gaddafi nu a dezvaluit numele jurnalistului, motiv pentru care nu se stie exact daca este vorba de fotoreporterul Lynsey Addario, unul dintre cei patru ziaristi disparuti la Ajdabiya.

Patru jurnalisti de la New York Times aflati in Libia pentru a relata despre conflictul dintre fortele loiale lui Muammar Kadhafi si cele ale opozitiei au fost dati disparuti.

Este vorba despre Anthony Shadid - seful Biroului din Beirut, care detine doua Premii Pulitzer pentru reportaje in strainatate, Stephen Farrell - reporter si cameraman, care a fost rapit de talibani, in 2009, dar a fost salvat de comandouri britanice, si doi fotografi, Tyler Hicks si Lynsey Addario - care acopera zona Orientului Mijlociu si Africii.

Sursa: Antena3

Opozitia libiana: Gaddafi blufeaza, toata lumea stie ca este un mincinos... Chinezii se calca-n picioare pentru sare iodata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x