Antena Căutare

UPDATE! Atac armat la o universitate din California: 7 morti si patru raniti grav

Un barbat inarmat a deschis focul, luni, la o universitate crestina din Oakland, Statele Unite, informeaza Reuters. Acesta a tras peste 30 de focuri de arma. Zece oameni au cazut secerati de gloante, iar sapte dintre acestia au murit.

Autoritatile din Oakland sustin ca l-au retinut pe ucigas. Acesta este un coreean in varsta de 43 de ani.

Pastorul Jong Kim, care a fondat facultatea de asistenta sociala a universitatii in urma cu 10 ani, a spus ca atacatorul este un fost student la Oikos. Pastorul nu a putut preciza daca atacatorul a fost exmatriculat sau s-a retras in mod voluntar din facultate.


"Politia ancheteaza si incearca sa inteleaga care au fost motivele care au dus la moartea a sapte persoane si ranirea altor trei", a declarat pentru CNN, presedintele Consiliului orasului Oakland, Larry Reid.

Atacatorul ar fi deschis focul in interiorul unei sali de lectura in care avea loc un curs de asistenta medicala. Colegiul Oikos din Oakland este frecventat in mare parte de studenti ai comunitatii catolice coreene, transmite The Telegraph.

"O persoana care se afla in cladire a iesit si a spus ca este un tip nebun inauntru. Acea persoana a mai spus ca, langa ea, cineva a fost impuscat in piept", a spus un martor pentru KGO-TV.

Alte patru persoane ranite in urma atacului armat au fost transportate la un spital din Oakland.



Turnul Federatiei din Moscova, afectat de un incendiu puternic... Mielul costa dublu in piete fata de cat platesc intermediarii la stana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x