Antena Căutare

UPDATE! Atentat in Italia: doua eleve moarte si 6 raniti

Doua eleve au murit, iar alti sase adolescenti au fost raniti, dupa explozia a doua dispozitive artizanale in fata unui liceu din orasul italian Brindisi, in ceea ce pare a fi un atac mafiot sau anarhist, informeaza AFP.

UPDATE 13.15: O a doua victima, prietena si colega cu prima, a murit la spital, in urma ranilor extrem de grave suferite

Potrivit datelor preliminare, doua bombe au explodat in fata Liceului Francesca Morvillo Falcone din Brindisi, in sudul Italiei. Dispozitivele ar fi fost ascunse intr-un tomberon de gunoi.

O eleva in varsta de 16 ani a murit pe loc, iar sapte colegi au fost raniti in cele doua deflagratii, a anuntat Protectia civila italiana.

Liceul poarta numele "Francesca Morvillo Falcone", sotia unui celebru judecator anti-mafie, Giovanni Falcone. Cei doi au fost asasinati in urma cu aproape 20 de ani, pe 23 mai 1992, intr-un atentat al mafiei.

Foto: telegraph.co.uk

JO: Flacara olimpica, purtata de un roman pe teritoriul Marii Britanii... Regele Mihai, invitat la pranz de Regina Marii Britanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x