Antena Căutare

UPDATE! Cod portocaliu de ninsoare, in Bulgaria: Granita cu Romania, inchisa!

Codul portocaliu de ninsoare si viscol care a paralizat in ultimele ore Romania se intinde si in Bulgaria. Autoritatile de la Sofia au anuntat "Cod portocaliu de ninsoare" in 14 regiuni.

UPDATE 13.45: Aproximativ 53.000 de clienti ai companiei CEZ, din vestul si sud-vestul Bulgariei, au ramas fara electricitate din cauza ninsorii

Circulatia se desfasoara cu dificultate in regiunile Smolian, Pazardgic, Sumen, Veliko Tarnovo, Sofia, Penik si Kiustendil, autostrada Liulin ce face legatura intre Sofia si Pernik fiind inchisa, potrivit Agentiei nationale pentru infrastructura rutiera din Bulgaria. Toti cetatenii care nu au de rezolvat probleme urgente au fost sfatuiti sa ramana in case.

Cea mai dificila situatie din Bulgaria se inregistreaza in zona Ruse. Granita dintre Bulgaria si Romania a fost inchisa, iar circulatia pe mai multe drumuri a fost restrictionata pentru toate vehiculele.

Foto: Intactimages

Comunistii de la Chisinau solicita retragerea "supusilor" statului roman... Un comando american a atacat piratii somalezi: 2 ostatici, eliberati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x