Antena Căutare

UPDATE! Dominique Strauss-Kahn va fi eliberat pe cautiune

UPDATE! Judecatorul Instantei din Manhattan a aprobat eliberarea lui Dominique Strauss-Kahn pe cautiune, fixata la un milion dolari si a decis plasarea sa in detentie cu monitorizare electronica - conditii care au fost propuse de catre avocatii sai.




Cererea Curtii Supreme a statului New York arata ca Strauss-Kahn propune sa plateasca o cautiune de un milion de dolari, sa ramana intr-o resedinta din Manhattan 24 de ore din 24 si sa fie "supravegheat electronic".

Unul dintre avocatii lui Dominique Strauss-Kahn, William Taylor, a declarat ca fostul director FMI este "pregatit sa lupte in justitie si sa isi sustina nevinovatia".

Directorul FMI a fost arestat sambata seara pe aeroportul Kennedy din New York si risca peste 70 de ani de detentie. El se confrunta cu sapte capete de acuzatii: doua privind o infractiune sexuala de gradul intai, tentativa de viol de gradul intai, agresiune sexuala de gradul intai, sechestrare de gradul doi, agresiune sexuala de gradul trei si atingeri nepermise.

sursa:Antena3

foto:EPA

Obama: "Plecarea lui Gaddafi din Libia este inevitabila"... Prezidentialele franceze: in primul tur, socialistii sunt in frunte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x