Antena Căutare

Kobe Bryant ar fi împlinit 42 de ani. Mesajul sfâșietor transmis de Vanessa: ”Mi-e dor mai mult decât pot explica!”

Moartea neașteptată a lui Kobe Bryant, renumitul baschetbalist care și-a pierdut viața într-un accident aviatic, alături de fiica lui, a lăsat în urmă o mare de durere. Soția lui, Vanessa, nu l-a uitat, iar în ziua în care ar fi împlinit 42 de ani a făcut public un mesaj sfâșietor. 

Kobe Bryant ar fi împlinit 42 de ani. Mesajul sfâșietor transmis de Vanessa: ”Mi-e dor mai mult decât pot explica!”
Kobe Bryant ar fi împlinit 42 de ani. Mesajul sfâșietor transmis de Vanessa: ”Mi-e dor mai mult decât pot explica!”

Kobe Bryant ar fi împlinit 42 de ani pe 23 de august, zi în care soția lui a făcut public un mesaj sfâșietor, în care a aminti și de fiica lor, Gigi.

”La mulți ani, iubitul meu. Te iubesc și mi-e dor de tine mai mult decât pot explica vreodată. Aș fi vrut ca tu și Gigi să fiți aici ca să te sărbătorim. Aș fi vrut să-ți fi putut face mâncarea ta preferată sau un tort cu Gigi”, a scris Vanessa Bryant.

Accidentul în care a murit Bryant: Ceaţa densă este posibil să-l fi dezorientat pe pilotul elicopterului, care a crezut că aparatul de zbor urcă, deşi acesta cobora

De asemenea, o admiratoare a lăsat un comentariu emoționant.

”Ne e dor de Kobe și de Gigi în fiecare zi. Rugăciunile și gândurile mele sunt mereu cu familia lui, prietenii și fanii, în special cu părinții lui, soția, surorile și copiii”, a scris cineva.

Văduva lui Kobe Bryant suferă teribil

Moartea bruscă a lui Kobe a lăsat urme adânci în sufletul Vanessei, care și-a exprimat tristețea în repetate rânduri.

Răsturnare de situație în cazul lui Kobe Bryant. Cine este vinovat de accidentul aviatic în care au pierit opt persoane, între care baschetbalistul și fiica lui de 13 ani

”Doamne, ce mult îmi lipsiți! Viețile noastre sunt așa de goale fără tine și Gigi. Sunt complet distrusă pe interior. Oricât de mult aș vrea să plâng, afișez un zâmbet pentru a face zilele fiicelor noastre mai strălucitoare. Nu eu sunt cea puternică, ele sunt. Sunt puternice și rezistente. Ai fi mândru de ele”, a mai dezvăluit Vanessa.

Cum s-a produs accidentul în care a murit Kobe Bryanat

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

S-a difuzat o forografie de la moartea lui Kobe Bryant! "Pozau cu telefoanele mobile copii morţi". Soția acestuia, Vanessa Bryant, a dat în judecată biroul şerifului din Los Angeles

În afara pilotului Ara Zobayan, a lui Kobe Bryant şi a fiicei fostului baschetablist, Gianna, în aparat se mai aflau John Altobelli, antrenor al echipei de baseball Orange Coast College, soţia lui, Keri, fiica lor, Alyssa, care juca la aceeaşi echipă de baschet cu Gianna, Payton Chester, o altă jucătoare de baschet, împreună cu mama ei, Sarah Chester, şi Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.

„Căra greutatea unui copil de 15 ani, în abdomen”. Părea însărcinată, la 52 de ani, dar medicii au suferit un șoc! „N-am... Primul caz de reinfectare cu coronavirus, depistat la patru luni de la contaminarea inițială. OMS: ”Nu trebuie să ne spe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x