Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Răsturnare de situație în cazul lui Kobe Bryant. Cine este vinovat de accidentul aviatic în care au pierit opt persoane, între care baschetbalistul și fiica lui de 13 ani 

Apar noi detalii în cazul lui Kobe Bryant, celebrul baschetbalist care a murit într-un accident de elicopter, la sfârșitul lunii ianuarie. Mai exact, se pare că acesta ar fi vionovat de tragedie. 

Răsturnare de situație în cazul lui Kobe Bryant. Cine este vinovat de accidentul aviatic în care au pierit opt persoane, între care baschetbalistul și fiica lui de 13 ani

Kobe Bryant s-a stins din viață la vârsta de 41 de ani, alături de fiica lui, Gianna, de doar 13 ani și alți șase prieteni. Elicopterul în care se aflau, care era pilotat de Ara Zobayan, a căzut în Calabasas, în apropiere de oraşul Los Angeles.

La scurt timp după tragedie, Vanessa, soția lui Kobe, a dat în judecată compania de la care fusese închiriat elicopterul și a acuzat pilotul decedat de neglijență. Deși avocații acesteia susțin că Zobayan n-a evaluat corect situaţia, atunci când a ales să decoleze, deşi condiţiile meteo erau de risc maxim, cei ai companiei de elicoptere au dat vina și pe Bryant.

S-a difuzat o forografie de la moartea lui Kobe Bryant! "Pozau cu telefoanele mobile copii morţi". Soția acestuia, Vanessa Bryant, a dat în judecată biroul şerifului din Los Angeles

„Kobe Bryant şi Gianna erau la curent cu pericolele pe care le implica acest zbor şi cu riscurile asociate. Ei au ales voluntar să înfrunte aceste riscuri şi şi-au asumat acest lucru chiar dacă ştiau că pot fi victimele unui accident. Tragedia a fost un accident imposibil de evitat, iar orice zbor cu elicopterul presupune un risc inerent“, a fost explicaţia avocaţilor apărării.

Soția lui Kobe Bryant, devastată după moartea soțului și a fiicei

La scurt timp după moartea baschetbalistului, soția lui a făcut public un mesaj sfâșietor.

Discurs emoționant al Vanessei, la ceremonia dedicată lui Kobe Bryant! "Scumpule, ai tu grijă de Gigi a noastră. Vă iubim și ne e dor de voi!" VIDEO

„Suntem devastați și din cauza familiilor care și-au pierdut persoane dragi duminică și le înțelegem durerea. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea pe care o simțim în acest moment. Mă alină să știu că Kobe și Gigi știau că sunt foarte iubiți. Am fost binecuvântați să-i avem în viețile noastre. Aș fi vrut să fie aici cu noi pentru totdeauna. (…) Nu sunt sigură de ceea ce urmează în viețile noastre și este imposibil să îmi imaginez viața fără ei. Dar ne trezim dimineața crezând că Kobe și fiica noastră, Gigi, ne luminează calea. Dragostea noastră pentru ei este infinită. Mi-aș dori să-i pot îmbrățișa, săruta și binecuvânta. Să-i avem aici cu noi pentru totdeauna”, a scris Vanessa Bryant pe Instagram, potrivit cotidianului spaniol El Pais.

Amprentele palmelor lui Kobe Bryant vor fi vândute la o licitaţie în Beverly Hills

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari jucători din istoria NBA, şi fiica sa Gianna, în vârstă de 13 ani, se numără printre cele nouă persoane care şi-au pierdut viaţa șa sfârșitul lunii ianuarie, după ce elicopterul în care călătoreau s-a prăbuşit pe colinele din apropierea localităţii Calabasas (California).

Kobe Bryant, retras din baschetul profesionist în 2016, a disputat toate cele 20 de sezoane ale sale din NBA alături de Los Angeles Lakers, echipă cu care a câştigat cinci titluri de campion.

Recomandari