Antena Căutare

A ales moartea îngrozitoare pe scaunul electric. Este IMPOSIBIL să îți imaginezi care sunt ultimele cuvinte rostite de acest bărbat înainte să moară

gfgf

Un bărbat de 63 de ani, acuzat de dublă crimă a fost executat în această joi în închisoarea de maximă securitate din Tennessee. Acesta este primul deținut american care alege executarea pe scaunul electric din ultimii 5 ani. Edmund Zagorski a refuzat să i se administreze injecția letală, aleasă de majoritatea condamnaților pe motiv că, executarea pe scaunul electric este mai puțin dureroasă și mai rapidă.

Pe lângă cele două crime, Zagorski a fost acuzat de spălare de bani și trafic de marijuana. Înainte de a fi executat, deținutul și-a servit ultima masă care a constat în încheieturi de porc murate și cozi de porc.

Martorii care au asistat la execuția bărbatului, au afirmat că acesta le-a zâmbit și le-a făcut cu mâna. Printre cei care au văzut moartea bărbatului s-au aflat și rudele victimelor sale, doi bărbați măcelăriți de acesta în urmă cu 34 de ani.

Întrebat dacă vrea să spună ultimele sale cuvinte înainte de a murit, deținutul a spus doar atât: 'Să-i dăm bătaie!'

Polițiștii l-au ras în cap pe Zagorski și l-au legat pe scaunul electric de mâini și de picioare și i-au pus pe cap un burete înmuiat în apă sărată. Apoi, fața acestuia a fost ștearsă de apă înainte să primească șocul printr-o pălărie de metal care se așază pe cap.

Primul șoc, de 1,750 de volți, a fost eliberat prin corpul lui timp de 20 de secunde, timp în care criminalul a început să aibă spasme. El nu s-a mai mișcat din momentul în care acest șoc electric s-a încheiat, însă respira. Ulterior, a mai fost aplicat un al doilea șoc cu o intensitate asemănătoare, de data aceasta fatal.

Zagorski a fost condamnat pentru uciderea a doi oameni cărora trebuie sa le vândă 100 de kilograme de marijuana. Acesta i-a dus pe cei doi barbați într-o zonă împădurită și i-a făcut dispăruți. I-a omorât tăindu-le gâtul, iar mai apoi le-a furat banii.

E din nou cod roșu de vreme extremă! Alți cinci morți, în ultimele 24 de ore, în Italia: "Zburau țiglele caselor pe... ALERTĂ la Londra! Un individ a atacat mai multe persoane cu o SABIE. Zona a fost evacuată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x