Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Momentul în care un adolescent paralizat încearcă să jefuiască un magazin, filmat! „Ținea pistolul cu picioarele. Am crezut că cerșea” - VIDEO

Nu poate vorbi, nu poate merge, nu își poate folosi mâinile. Un adolescent imbolizat într-un scaun cu rotile a amenințat un vânzător cu un pistol: „Ținea arma cu picioarele!”

Momentul în care un adolescent paralizat încearcă să jefuiască un magazin, filmat! „Ținea pistolul cu picioarele. Am crezut că cerșea”

Camerele de supraveghere ale unui magazin din Brazilia au surprins un moment greu de catalogat: șocant, bizar, demn de milă?

Un tânăr într-un scaun cu rotile se plimbă pe lângă vitrinele cu bijuterii ale magazinului. La un moment dat, se oprește în fața vânzătorului și îi strecoară, cu picioarele, un bilet.

„Dă-mi banii. Nu încerca să atragi atenţia nimănui”, scria în bilet.

Momentul în care un adolescent paralizat încearcă să jefuiască un magazin, filmat! „Ținea pistolul cu picioarele. Am crezut că cerșea” - VIDEO

Citete și:

Prins în fapt! Pasiunea pentru tinere frumoase l-a costat scump pe un bărbat însurat. Amantlâcul a ajuns în sala de judecată

Ce a urma este aproape imposibil de imaginat. Folosindu-și tot picioarele, adolescentul a scos un pistol, pe care l-a îndreptat spre vânzător.

Un martor al incidentului a reușit să iasă din magazin fără să fie observat și a alertat Poliția.

Citește și:

Când va fi gata vaccinul românesc anti COVID 19? „Va fi ușor de tolerat, inclusiv de cei care nu sunt de acord cu vaccinurile”

Vorbind cu oamenii legii, vânzătorul a dezvăluit că tânărul era de mai multe minute în magazin. Credea că cerșea. Nimic nu prevestea adevăratul plan al băiatului.

Adolescentul, în vârstă de 19 ani, a fost arestat și interogat, în prezența unui membru al familiei. Polițiștii au dezvăluit că au găsit și un cuțit asupra tâlharului.

Citește și:

Mirele a luat-o la goană, în noaptea nunții. Ritualul socrilor i-a dat fiori reci: „Nu pot să particip la așa ceva!”

O anchetă este în plină desfășurare, însă autorităţile locale au transmis că „trebuie să luăm în considerare că, date fiind probele aduse, ne-am putea afla în faţa unei infracţiuni imposibil de comis, în special prin prisma stării fizice a persoanei, dar şi incapacităţii sale evidente de a fugi de poliţie.”

Recomandari