Căutare Live

Prins în fapt! Pasiunea pentru tinere frumoase l-a costat scump pe un bărbat însurat. Amantlâcul a ajuns în sala de judecată

Amantlâc cu final penal pentru un bărbat însurat și o studentă din Iași. Cum a încercat tânăra să profite de iubitul, cetățean francez, care o sponsoriza cu sume importante de bani.

Pasiunea pentru tinere frumoase l-a costat scump pe un bărbat însurat. Amantlâcul a ajuns în sala de judecată

Iulia C. are 26 de ani și este studentă, în Iași. Când nu este la cursuri, tânăra își câștigă existența făcând videochat.

În iulie 2019, unul intre clienții Iuliei, un cetățean francez, căsătorit, i-a devenit sursă principală de venit. Românca a profitat de câteva clipe de neatenție ale bărbatului și l-a fotografiat ăn ipostaze compromițătoare.

Înarmată cu pozele, Iulia și-a contactat victima pe Facebook și i-a spus că va publica imaginile, dacă nu este plătită.

Citește și:

Protest în lenjerie intimă. Asistentele de pe secțiile COVID-19 nu mai vor să audă de haine! Nu le pasă de sancțiuni: „Eram transpirată leoarcă”

Bărbatul s-a supus condițiilor impuse de tânără, până în septembrie 2020. Prin intermediul unui avocat, francezul a depus plângere la Poliţia din România.

În urma șantajului, tânăra a câștigat 425 de euro, înainte de a fi prinsă de polițiști și dusă la audieri.

Citește și:

Mirele a luat-o la goană, în noaptea nunții. Ritualul socrilor i-a dat fiori reci: „Nu pot să particip la așa ceva!”

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada iulie 2019 – februarie 2020, o tânără, de 26 de ani, din municipiul Iaşi, prin intermediul reţelelor de socializare şi telefonic, ar fi ameninţat un bărbat cu divulgarea unor fotografii şi înregistrări intime ale acestuia, către membrii familiei şi alte persoane apropiate, solicitându-i în mai multe rânduri, în mod injust, diferite sume de bani, primind de la acesta 425 de euro”, au precizat reprezentanţii Poliţiei din Iaşi.

Studenta din Iași este acum cercetată sub control judiciar pentru şantaj.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Orban, întâlnire cu reprezentanții jocurilor de noroc: Când se vor redeschide casele de pariuri sportive și cazinourile...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri