Antena Căutare

VIDEO: Reporteră bătută, în direct, de un trecător! I-a sărit microfonul din mână: "Auu, Dumnezeule mare!”

O reporteră de la Telemundo a fost bătută, în timpul unui Live, de o localnică pe care o ignorase în timpul transmisiunii. Femeia a încercat să intervină de mai multe ori, în timp ce jurnalista vorbea în fața camerelor.

O reporteră de la Telemundo a fost bătută, în timpul unui Live, de o localnică pe care o ignorase în timpul transmisiunii. Femeia a încercat să intervină de mai multe ori, în timp ce jurnalista vorbea în fața camerelor.

Reporterița Iris Delgado îşi încheia transmisiunea live din faţa primăriei din Philadelphia când de ea s-a apropiat femeia nervoasă. Imediat după ce Iris dă legătura în studio, aceasta o loveşte de mai multe ori pe jurnalistă peste faţă.

“- Înapoi la tine, Ramon.

- Muţumim pentru intervenţie, Iris… Auu, Dumnezeule mare!”, a strigat prezentatorul stirilor.

Iris Delgado a scăpat cu bine din tot acest incident şi a urcat inclusiv un clip pe youtube în care îşi linişteşte fanii cu privire la starea ei de sănătate. Agresoarea a fost reţinută de poliţie şi este acuzată de punerea în primejdie a unei persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Produsele medicale pe bază de canabis, la vânzare în Macedonia începând de luni... Acesta este începutul Sfârșitului! Papa Francisc a luat o decizie importantă: "Nu îmi place 666"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x