Antena Căutare

Acesta este începutul Sfârșitului! Papa Francisc a luat o decizie importantă: "Nu îmi place 666"

Papa Francisc a refuzat o donație importantă din partea președintelui argentinian, Mauricio Macri,  care a dorit să ofere 16.666.000 de pesos (aproape 1,2 milioane de dolari) fundației argentiniene susținute de papa - Scholas Occurentes.

Papa Francisc a refuzat o donație importantă din partea președintelui argentinian, Mauricio Macri, care a dorit să ofere 16.666.000 de pesos (aproape 1,2 milioane de dolari) fundației argentiniene susținute de papa - Scholas Occurentes.

La doar câteva săptâmânia după gestul acestuia, suveranul pontif a cerut fundației să restituie banii donatorului, precizând într-un post-scriptum "Nu îmi place 666". În Biblie, această cifră este asociată cu diavolul.

Se vehiculează faptul că refuzul Papei este mai degrabă un fel de a semnala președintelui argentinian că nu este de acord cu politica de austeritate pe care a introdus-o în țară, de la venirea sa la putere, în noiembrie 2015.

Juan Grabois, consilier la Vatican, a declarat că "cel care crede că, donând bani din fonduri publice unei fundații legate direct sau indirect de Francisc, face un gest pentru papă este absurd", potrivit The Guardian.

VIDEO: Reporteră bătută, în direct, de un trecător! I-a sărit microfonul din mână: "Auu, Dumnezeule mare!”... Coincidență stranie! 49 de păsări surprinse de un fotograf deasupra locului în care a avut loc masacrul de la Orlando!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x