Antena Căutare

VIDEO! Scandal media in Marea Britanie

Scandalul interceptarilor telefonice ilegale din Marea Britanie ia amploare. Grupul american de presa News Corporation intentioneaza sa vanda toate publicatiile sale din Insula. Anuntul vine in timp ce o comisie analizeaza propunerea trustului magnatului Rupert Murdoch de a prelua integral o companie TV britanica.

Un fost politist londonez spune ca trustul News International detinut de magnatul Rupert Murdoch a obstructionat in mod deliberat ancheta in scandalul interceptarii telefoanelor din 2005 si 2006.

Printre cei afectati de actiunile ilegale ale trustului lui Murdoch se numara si fostul premier Gordon Brown. Acesta i-a acuzat pe cei de la Sunday Times ca au intrat ilegal in posesia informatiilor sale personale.


Momentele dificile prin care trece familia fostului premier l-au facut pe David Cameron sa fie acum alaturi de fostul sau inamic politic.

Premierul englez a promis ca cei vinovati de interceptarea telefoanelor nu vor scapa nepedepsiti, iar o comisie parlamentara a cerut audierea lui Rupert Murdoch si a fiului acestuia, James.

SUA ar putea intra in incapacitate de plata in august: Nu va mai putea plati ajutoarele sociale... VIDEO! Rupert Murdoch ar vrea sa-si vanda publicatiile britanice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x