Antena Căutare

Violență la metrou, după ce o femeie beată criță a scuipat un bărbat pe față! Imagini tulburătoare! „Te sparg!” - Video

Au avut loc scene violente la metrou, în Londra, după ce o femeie beată criță a scuipat un bărbat pe față. Un martor a filmat incidentul.

Violență la metrou, după ce o femeie beată criță a scuipat un bărbat pe față! Imagini tulburătoare! „Te sparg!” - Video
Scene violente la metroul din Londra.

În imaginile video surprinse de un martor, marți, într-un tren, la metroul din Londra, se vede cum o femeie beată criță se apleacă cu atitudine agresivă deasupra unui călător, care stătea pe un scaun, uitându-se la telefonul său mobil.

Femeia l-a scuipat pe față, după care bărbatul s-a ridicat și a împins-o. „Scuipă-mă din nou și te sparg!”, i-a spus el.

Anterior, femeia, care avea o sticlă cu alcool la ea, ar fideranjat și alți călători din vagon.

„Inițial, vorba cu o femeie și am crezut că sunt prietene. De fapt, cea de-a doua femeie era deranjată de ea. La un moment dat, bărbatul care apare în imagini a confruntat-o și i-a spus că va suna la poliție, iar ea i-a spus că nu îi pasă. Apoi a început să îl numească tetorist. După ce am oprit înregistrarea, a aruncat sticla cu alcool pe care o avea către acest bărbat”, a spus martorul.

O altă persoană a povestit că această femeie le spunea altor persoane să se întoarcă în țările lor de origine. Ea ar fi aruncat cu băutură alcoolică către cineva, care a început să plângă și a coborât din tren.

Viitorul avion de luptă franco-german trece de o nouă etapă decisivă... Artista acestui desen popular a murit de cancer în stadiul patru la doar 29 de ani! Arta acesteia era folosită ca materi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x