Antena Căutare

Volodimir Zelenski, apariție sfășietoare la Premiile Grammy. Ce a cerut liderul ucrainean printr-un videoclip înregistrat

Volodimir Zelenski și-a făcut apariția la cea de-a 64-a ediţie a Premiilor Grammy prin intermediul unui videoclip. Iată ce mesaj a transmis președintele Ucrainei pentru toți aflați la eveniment.

Colaj cu Volodimir Zelenski în două ipostaze diferite, la Premiile Grammy Galerie
Volodimir Zelenski și-a făcut apariția la cea de-a 64-a ediţie a Premiilor Grammy prin intermediul unui videoclip. | gettyimages.com

Războiul produs de Vladimir Putin continuă în Ucraina, iar Volodimir Zelenski cere ajutorul prin diferite metode. De curând, președintele Ucrainei și-a făcut apariția pe marele ecran al Premiilor Grammy pentru a transmite un mesaj important populației.

Liderul ucrainean nu s-a putut abține și le-a povestit invitaților din cadrul evenimentelor despre situația actuală din Ucraina, menționând faptul că artiștii țări poartă vestă antiglonț în loc de costum.

Ce a cerut Volodimir Zelenski prin intermediul videoclipului apărut la decernarea Premiilor Grammy

Volodimir Zelenski a realizat un moment de-a dreptul sfâșietor și emoționant la decernarea Premiilor Grammy. Președintele Ucrainei a cerut ca toată lumea să spună adevărul despre războiul provocat de Vladimir Putin.

„Războiul. Care este exact opusul muzicii? Liniştea oraşelor în ruine şi a oamenilor ucişi”, a declarat liderul ucrainean înaintea interpretării melodiei "Free" de John Legend, însoţit pe scenă de artiştii ucraineni Mika Newton şi Lyuba Yakimchuk.

Citește și: Zelenski spune că războiul dintre Rusia și Ucraina, ar putea ajunge la un final. „Putem spune că semnalele sunt pozitive”

„Muzicienii noştri poartă veste antiglonţ în loc de smoking. Ei cântă pentru răniţii din spitale, chiar şi pentru cei care nu pot să-i audă. Dar muzica se va face auzită în ciuda a tot”, a mai adăugat ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ne vom apăra libertatea de a trăi, de a iubi, de a ne face auziţi. Pe pământul nostru, ne luptăm cu Rusia purtând o tăcere oribilă cu muzica voastră. Spuneţi adevărul despre război pe reţelele voastre de socializare, la televizor. Susţine-ţi-ne în toate modurile posibile, prin orice cu excepţia tăcerii. Şi apoi va veni pacea”, a mai continuat el.

Care este motivul pentru care Volodimir Zelenski și-a concediat doi oficiali din serviciile de securitate

În plin război cu Vladimir Putin, Volosimir Zelenski a luat o decizie radicală în privința a doi oficiali din serviciile de securitate, pe care i-a numit „trădători”.

Șeful serviciului intern de securitate Andrei Naumov şi şeful serviciului de securitate din Herson, Srghei Krivoruhko, vor fi demiși din funcțiile pe care le aud dintr-un motiv întemeiat.

Citește și: Oligarhii ruși s-au întors împotriva lui Vladimir Putin. Mișcarea făcută de Roman Abramovici a fost anunțată de Volodimir Zelenski

"Astăzi s-a luat o altă decizie în privinţa anti-eroilor. Nu am timp să mă ocup de toţi trădătorii, dar toţi vor fi pedepsiţi treptat. Cei care încalcă jurământul militar de credinţă faţă de poporul ucrainean... vor fi inevitabil lipsiţi de grade militare înalte. Generalii la întâmplare nu au ce căuta lângă noi", a mărturisit liderul ucrainean, conform news.ro.

„Invadatorii au încercat să pătrundă şi să pună piciorul în casa noastră din diferite direcţii – de pe pământ, din cer, din mare. Se târăsc, zboară, navighează. Au atât de mult rău, atât de multă sete de distrugere încât ne aminteşte nu de oameni, ci de ceva de altă lume. Monştri care ard şi jefuiesc, care atacă şi fac crime. Himere ale infernului”, a mai adăugat el.

Hackerii ruși au încercat să intre în computerele NATO. Ce arată un raport Google și cine e gruparea care concurează cu ... Cel mai bun prieten al militarilor ucraineni. Cartuș, cățelul care ajută la găsirea proiectilelor neexplodate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x