Antena Căutare

Voronin: "Ni s-au furat 10% din voturi"

Presedintele Partidului Comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a acuzat astazi intr-o conferinta de presa ca formatiunea sa politica a fost privata de 10 procente din voturi in timpul alegerilor ca urmare a fraudelor organizate de coalitia democratica aflata la guvernare

"In timpul alegerilor ni s-au furat 10% din voturi. Iar aceasta prin intermediul fraudelor organizate de guvernare. Haosul Alianței pentru Euro nu poate continua. PCRM este gata de guvernare și de dialog cu celelalte partide. Alianța cu mai multe partide nu ne dorim. Experiența din ultimul an arata ca totul a fost un haos. Cel mai simplu ar fi o Alianța din doua partide".

Declarațiile aparțin președintelui PCRM, Vladimir Voronin, si au fost lansate in urma cu cateva minute la o conferința de presa. Intrebat daca deputați comuniști s-ar putea sa se alature partidelor liberal-democrate pentru a alege șeful statului, Voronin a spus: "Nu comentez".

Conform rezultatelor partiale ale alegerilor din Republica Moldova Partidul Comunistilor a obtinut cele mai multe voturi dar nu va avea majoritatea absoluta in Parlament.

Sursa: unimedia.md

Wikileaks: Ryadul a solicitat Americii atacarea Iranului... Ponta: “Partidul lui Voronin incearca sa obtina voturi prin alte metode”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x