Antena Căutare

Vrei bilete la Olimpiada Londra 2012? Inscrie-te online de acum!

Luni a inceput inscrierea online pentru doritorii care vor sa asiste pe viu la intrecerile Jocurilor Olimpice de vara care vor avea loc in iulie 2012 in capitala Angliei, Londra.

Inscrierea pe siteul www.tickets.london2012.com nu garanteaza in totalitate faptul ca cei care isi aleg deja un bilet il vor si avea, insa este o cale mult mai usoara de a intra in posesia unui tichet la cea mai mare competitie sportiva mondiala.

Aproximativ 10 milioane de bilete vor fi disponibile in total pentru Olimpiada de la Londra, in crestere cu aproape 10% fata de editia Beijing 2008. Dintre acestea, 8 milioane vor fi pentru Jocurile Olimpice in sine iar alte doua milioane pentru editia Paralimpica, ca va avea loc la doua saptamani de la inchiderea celor sportive.

Avantajul celor inscrisi online inca de acum este ca isi vor putea alege direct competitiile si probele pe care doresc sa le vada, iar in momentul in care biletele vor fi puse oficial in vanzare, in martie 2011, atunci acestia vor avea prioritate fata de persoanele care nu s-au inscris online.

Google redirectioneaza traficul web din China spre Hong Kong... Hugo Chavez infirma zvonurile ca incearca sa monitorizeze internetul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x