Antena Căutare

WikiLeaks, operatiunea "Payback": Amazon.com, urmatoarea tinta a hackerilor. Atacul incepe in 2 ore!

Hackerii care au doborat site-urile Visa si Mastercard anunta ca urmatoarea tinta este Amazon.com, in cadrul Operation Payback, atacul urmand a incepe doua ore, potrivit unui mesaj postat de Twitter.

WikiLeaks a fost deja expulzat de pe serverele Amazon pe motiv ca ar viola "mai multe puncte" ale regulamentului intern.

Un grup de hackeri care sustin organizatia WikiLeaks cat si pe fondatorul acesteia, Julian Assange, a blocat miercuri site-ul Mastercard, facand indisponibile serviciile online ale companiei in mai multe tari, printre care si Romania.

Grupul de hackeri numit "AnonOps" sustine ca, prin atacurile lansate, lupta impotriva cenzurii si a drepturilor de autor. Dincolo de Mastercard, printre victimele sustinatorilor WikiLeaks se mai numara si site-ul Postfinance.ch, filiala de servicii financiare a Postei elvetiene, care a decis sa inchida un cont al lui Julian Assange.

Site-ul PayPal si blogul acestuia au fost, de asemenea, inactive pentru mai mult de 8 ore, dupa ce serviciul de comert electronic a blocat donatiile catre WikiLeaks.

Londra: Mii de studenti protesteaza fata de triplarea taxelor de scolarizare... Sustinatorii WikiLeaks lovesc in platile online din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x