Antena Căutare

YouTube contra cost, din decembrie 2010

Google, proprietarul YouTube, negociaza cu studiourile de la Hollywood pentru lansarea unui serviciu de pay-per-view pana la sfarsitul anului. Vizionarea unui film nou pe YouTube va costa aproximativ 5 dolari

"Se negociaza cu studiourile de la Hollywood pentru a introduce o taxa de acces la continutul video, ceea ce va pozitiona Google alaturi de Apple in competitia pentru suprematia pe piata distributiei digitale de film", scrie Financial Times.

Google va utiliza motorul sau de cautare pentru a-si trimite utilizatorii spre noul sau serviciu, care va fi cel mai probabil lansat in Statele Unite si, ulterior, extins in alte state.

"Desi negocierile intre YouTube si studiourile de la Hollywood se poarta de cateva luni, ele au inceput sa se intensifice in ultimele saptamani odata cu cresterea concurentei intre grupurile de media pe nisa distributiei digitale de film si a programelor tv", mai scrie publicatia.

Google a cumparat YouTube in 2006 pentru 1,65 de miliarde de dolari si trebuie sa gaseasca acum o modalitate de a-l face profitabil. Serviciul de filme pay-per-view ar putea fi sansa lor, intrucat utilizatorii vor plati aproximativ 5 dolari pentru filmele noi.

Sursa: jurnalul.ro

30 de ani de "Solidaritatea", fara Lech Walesa... Iranul dezaproba insultele aparute in unele ziare la adresa Carlei Bruni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x