Antena Căutare

Italia își înmormântează semenii răpuși de coronavirus. Zeci de sicrie, filmate într-o biserică din Bergamo. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! 

Zeci de sicrie au fost aliniate într-o biserică din Bergamo, în Italia, iar imaginile făcute publice au făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții.

Italia își înmormântează semenii răpuși de coronavirus. Zeci de sicrie, filmate într-o biserică din Bergamo. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! 
Italia își înmormântează semenii răpuși de coronavirus. Zeci de sicrie, filmate într-o biserică din Bergamo. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Italia a pierdut peste 2.000 de persoane de la debutul epidemiei de coronavirus, iar bilanțul continuă să crească dramatic de la o zi la alta. În urmă, însă, rămân străzile goale, dar și o mare de durere.

Situația din Italia, dezastruoasă din cauza coronavirusului! Medicii aleg cine primește tratament și cine este lăsat să moară: ”Asta se întâmpla în vreme de război!”

În imaginile făcute publice de Il Messaggero, cel mai vechi ziar din Roma, ce a fost foondat în 1878, pot fi văzute zeci de sicrie aliniate într-o biserică din Bergamo, dar care este, însă, goală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numărul deceselor în Italia a crescut la 1.809, cu 368 de morţi în doar 24 de ore

Numărul persoanelor decedate în Italia din cauza coronavirusului a ajuns duminică la 1.809, ceea ce presupune o creştere de 368 de decese în ultimele 24 de ore, potrivit ultimului bilanţ comunicat de şeful protecţiei civile, Angelo Borrelli.

Numărul persoanelor infectate în Italia, principalul focar al epidemiei în Europa, a ajuns la aproape 25.000, cu 3.509 mai multe decât sâmbătă.

Trei români au fost prinși la furat în Italia, în timp ce oamenii sunt în carantină din cauza coronavirusului. Tinerii au sustras bunuri de mii de euro

Potrivit AFP, regiunea Lombardia (în nordul Italiei, cu capitala la Milano) este de departe cea mai afectată regiune a Italiei, cu 1.218 morţi şi 13.272 cazuri confirmate de contagiere cu coronavirus.

Toată Italia este în carantină, iar oamenii trebuie să rămână în case până pe 3 aprilie. Pot ieşi doar pentru a se duce la lucru, la spital şi pentru a-şi cumpăra de mâncare.

Il Messaggero, ziar din Roma, fondat în decembrie 1878

Il Messaggero este un ziar fondat în decembrie 1878, în Roma. Acesta are și ediții naționale, incluzând regiuni ca Lazio, Umbria, Marche, Abruzzo și Toscana.

Cine intră în Grecia la aceste momente este băgat direct la izolare, fără drept de replică! Nu contează naționalitaatea ... Europenii pregătesc măsuri concertate împotriva noului coronavirus, lumea se ghemuieşte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x