Antena Căutare

ZTE se extinde in Europa cu centre de cercetare

Gigantii chinezi din industria telecom, precum si Huawei si ZTE, controleaza tot mai multe zone ale business-ului cu echipamente de retea si terminale. Dupa ce au "suflat” contracte uriase jucatorilor traditionali precum Ericsson, Alcatel-Lucent sau Nokia-Siemens, au reusit sa fie aproape de top 5 in clasamentul producatorilor de telefoane mobile. "Invazia” chineza in telecom adauga acum noi elemente de forta: centre de inovatie si cercetare.

Potrivit cellular-news.com, ZTE va deschide 10 centre de inovatie, in Europa si America de Sud, in parteneriat cu marii operatori telecom.

In Europa, primele centre vor fi amplasate in Germania, Spania, Marea Britanie, Franta si vor cuprinde laboratoare de cercetare si testare, fiind vizate atat noi tehnologii, cat si echipamente sau modele de business.

Sursa: Jurnalul National

Turcia: Turistii romani pot beneficia de ingrijiri medicale de urgenta in unitatile de stat... Cutremur de 6,2 la granita dintre Uzbekistan si Kirgizstan: 13 morti si zeci de raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x