Antena Căutare

INNA, apariție surpriză alături de Kris Kross Amsterdam la ceremonia de deschidere Grand Prix Formula 1™ Olanda

INNA marchează o nouă premieră importantă în cariera sa.

Galerie
INNA a trăit un moment cu totul special la Marele Premiu al Olandei | Antena 1

INNA este primul artist român care a cântat în deschiderea Grand Prix Formula 1™ în Olanda alături de Kris Kross Amsterdam, un moment semnificativ care a avut loc în fața a zeci de mii de oameni și milioane de telespectatori.

INNA, apariție surpriză alături de Kris Kross Amsterdam la ceremonia de deschidere Grand Prix Formula 1™ Olanda

Artista a cântat „Queen of My Castle”, un hit care a cucerit topurile din Olanda (#6), Franța (#5), Lituania, Bulgaria, Cehia, Letonia, Croația, Turcia, Slovacia și Serbia.

De asemenea, piesa a fost imnul oficial Neversea, festival clasat pe locul 23 în lume conform top 100 DJ Mag, unde INNA, de asemenea, a cântat alături de Kris Kross Amsterdam.

Articolul continuă după reclamă

„Am avut parte de o nouă experiență extraordinară pentru care sunt extrem de recunoscătoare și fericită: am cântat la ceremonia de deschidere a Grand Prix Formula 1™ cu Kris Kross Amsterdam.

Mi se pare că visez, a fost un moment special care îmi amintește de ce iubesc să fiu artist”, a spus INNA.

INNA continuă seria reuşitelor pe plan internațional: colaborarea cu R3hab şi Sash! pentru piesa „Rock My Body” a obținut discul de platină în Franța, un record absolut de peste 30 000 000 de stream-uri.

„Sunt emoționată şi onorată să am un disc de platină pentru o piesă atât de iubită pe care am cântat-o pe marile scene ale lumii alături de R3hab”, a spus INNA.

INNA are un an uimitor până acum, prezentă pe cele mai mari scene ale festivalurilor internaționale: a fost pe scenă la Tecate Pa'l Norte și Tecate Emblema din Mexic, alături de Imagine Dragons, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, Calvin Harris, Sam Smith, Maneskin, Marshmello, Christina Aguilera, Nelly Furtado, Alok, R3hab, dar și pe scena UNTOLD Dubai.

De asemenea, va cânta la Festivalul Lovestream din Bratislava pe aceeași scenă cu 50Cent, Rita Ora, Dennis Lloyd, Dimitri Vegas & Like Mike, Macklemore, Tiesto și Tujamo.

La începutul lui 2024, INNA a fost în turneu în Statele Unite în Los Angeles, Toronto, New York, Chicago, Miami, Seattle, San Francisco.

De asemenea, INNA a lansat cel de-al patrulea album rezultat în urma Dance Queen’s House - „Everything or Nothing”, dar şi „El Pasado”, album compus integral în limba spaniolă de INNA.

Formula 1™, lider de audienţă cu Marele Premiu al Olandei... Program Formula 1™, Marele Premiu al Italiei. Urmărește spectacolul de la Monza LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x