Antena Căutare

Iuliana Pepene trăiește live experienţa Formula 1™ la Marele Premiu al Principatului Monaco, LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Weekendul acesta, Formula 1™ continuă în Europa şi revine pe Antena 1 cu Marele Premiu al Principatului Monaco.

cola iuliana pepene în padocul formula 1 în fața boxei lui lewis hamilton, monoposturi pe circuitul de la monaco, monaco Galerie
Iuliana Pepene trăiește live experienţa Formula 1™ | GettyImages, Antena 1

Antrenamentele se văd live exclusiv pe AntenaPLAY, calificările sunt ȋn direct sâmbătă, de la 16.45, la Antena 3 CNN şi pe AntenaPLAY, iar cursa de duminică este în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, de la ora 15:45.

Iuliana Pepene trăiește live experienţa Formula 1™ la Marele Premiu al Principatului Monaco

Iuliana Pepene trăiește live experienţa Formula 1™ alături de echipa Antena Sport, pe unul dintre cele mai emblematice şi prestigioase trasee din calendarul Formula 1™.

„Sunt încântă să fiu parte din acest fenomen numit Formula 1™ și nu oriunde, ci în Monte Carlo. Să transmit energia celei mai prestigioase curse de Formula 1™ în România este o oportunitate fantastică.

Articolul continuă după reclamă

Această lume a piloților, acest univers al cailor putere, energia fanilor care au venit din toate colțurile lumii pentru a fi părtași la acest fenomen, te fac să trăiești cu intensitate acest sport, chiar şi din prisma meseriei de jurnalist.

Sunetul amețitor al motoarelor monoposturilor, uralele fanilor şi ecoul orașului de pe riviera franceză sunt elemente pe care doar aici le poți simți din plin.

<<Această cursă de la Monaco, valorează pentru piloți cât jumătate de campionat>>, așa cum spunea și Enzo Ferrari și se simte din plin emoția atât în rândul fanilor, cât și în ochii piloților care își doresc cel puțin o dată să cucerească acest titlu din Marele Circ. Anul acesta, Antena e Formula 1™ în România!” a declarat Iuliana Pepene.

Săptămâna trecută, Max Verstappen tocmai a triumfat în Marele Premiu de la Imola şi şi-a trecut astfel în cont al cincilea succes din acest sezon. Pilotul de la Red Bull este lider detaşat în clasamentul piloţilor, fiind urmat de Charles Leclerc şi Sergio Pérez. Marele Premiu de la Monaco se vede astfel:

* Astăzi, Antrenamente - exclusiv AntenaPLAY

* Sâmbătă, 16:45 - Calificări - Antena 3 CNN şi AntenaPLAY

* Duminică, 15:45 - Cursa - Antena 1 şi AntenaPLAY

Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani.

Program Formula 2™ și Formula 3™, Marele Premiu de la Monaco. Urmărește și spectacolul Porche Mobil1 Supercup, 23-26 mai... S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu de la Monaco. Charles Leclerc în pole position...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x