Antena Căutare

Vezi acum calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Azerbaidjanului, LIVE în AntenaPLAY și pe Antena 1

Bătălia pentru pole position la Baku este acum, LIVE pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Galerie
Spectacolul pentru pole position începe la Baku | GettyImages

Update 16:02: Charles Leclerc în pole position la Baku pentru al patrulea an consecutiv!

Update 15:57: Alex Albon a plecat în al doilea sprint cu ventilatorul atașat de monopost.

Update 15:49: A început al treilea segment de calificări.

Update 15:42: Oliver Bearman, Yuki Tsunoda, Pierre Gasly, Nico Hülkenberg și Lance Stroll nu fac pasul în Q3.

Update 15:25: A început al doilea segment de calificări.

Update 15:20: Daniel Ricciardo, Lando Norris, Valtteri Bottas, Zhou Guanyu și Esteban Ocon nu fac pasul în Q2.

Update 15:00: A început primul segment de calificări la Baku.

Spectacolul continuă pe circuitul stradal Baku mâine, 15 septembrie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY pentru Marele Premiu al Azerbaidjanului.

Antena este casa Formula 1™ în acest sezon. A 17-a cursă din sezon, Marele Premiu al Azerbaidjanului, are loc duminică, 15 septembrie 2024, de la ora 13:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Formula 1™ | Calificările pentru Marele Premiu al Azerbaidjanului se văd azi, de la 14:55, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Urmărește acum calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Azerbaidjanului. Bătălia pentru pole position de la Baku este LIVE în AntenaPLAY și pe Antena 1

George Russell a fost cel mai rapid pilot din a treia sesiune de antrenamente, înregistrând un timp de 1:42.514. Britanicul a fost urmat de Charles Leclerc şi Lando Norris. În timpul acestei sesiuni, Oliver Bearman, care pilotează unul dintre monoposturile Haas, a intrat în parapetul din primul viraj, ceea ce a dus la arborarea stegului roșu.

Citește și: Cursa din Formula 1™ pentru Marelui Premiu al Italiei a fost pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Charles Leclerc a câştigat la Monza

Acesta nu a fost primul steag roșu din a treia sesiune de antrenamente. Monopostul lui Esteban Ocon s-a oprit pe circuit, însă sesiunea a fost rapid reluată.

Charles Leclerc a fost cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente. Pilotul Ferrari a fost urmat de Sergio Pérez și de Lewis Hamilton.

Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente.

A fost urmat de Lewis Hamilton și de Sergio Pérez.

Pentru mai multe detalii privind Formula 1™ accesează Antena Sport.

Citește și: Program Formula 1™, Marele Premiu al Azerbaidjanului. Urmărește spectacolul de la Baku LIVE pe canalele Antena și în AntenaPLAY

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Citește și: Program Formula 2™, Marele Premiu al Azerbaidjanului, exclusiv în AntenaPLAY, 13 - 15 septembrie. Vezi spectacolul de la Baku

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Marele Premiu al Azerbaidjanului se vede weekendul acesta la Antena... S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Azerbaidjanului. Charles Leclerc în pole position la B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x