Antena Căutare

FOTO: Îţi dă fiori! Misterioasa pădure, în care arborii au crescut curbaţi! De ce sute de copaci au o formă atât de ciudată

Pe cât de frumoase sunt unele locuri din lume, ce uimesc prin peisajele mirifice, pe atât de înfiorătoare sunt altele. Un exemplu în acest sens este pădurea Crooked, ce pare desprinsă dintr-un film de groază.

Pe cât de frumoase sunt unele locuri din lume, ce uimesc prin peisajele mirifice, pe atât de înfiorătoare sunt altele. Un exemplu în acest sens este pădurea îndoită, ce pare desprinsă dintr-un film de groază.

Situată într-o zonă din vestul Poloniei, lângă orăşelul Gryfino, această pădure are aproape 400 de pini, care au crescut curbaţi, cu un unghi de 90 de grade la bază.

Deşi mulţi dintre oameni care au avut ocazia să admire această pădure s-au arătat şocaţi şi au oferit fel şi fel de explicaţii, care mai de care mai bizarre, experţii susţin că aceşti arbori, plantaţi în jurul anului 1093, au început să se curbeze când aveau 7-10 ani.

În timp ce unii specialişti spun că acest lucru s-ar fi întâmplat din cauza gravitaţiei, care i-ar trage în jos, o altă teorie vorbeşte despre o zăpadă abundentă care ar fi acoperit copacii când erau puieţi. Iarna grea ar fi fost urmată de o primăvară foarte lungă, astfel că zăpada s-a topit foarte încet, afectând creşterea arborilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x