Antena Căutare

Horoscop martie 2018 Capricorn. Cum îi merge zodiei Capricorn în martie 2018

Horoscop martie 2018 Capricorn.  Ești plin de energie în prima parte a lunii, fiind momente deosebite de a trasa noi planuri de viitor, de a te ocupa exclusiv de tine și de mofturile tale. Chiar dacă predomină senzația că ești tu împotriva întregii lumi sau invers, de fapt este vorba despre o percepție personală falsă.

Horoscop martie 2018 Capricorn. Ești plin de energie în prima parte a lunii, fiind momente deosebite de a trasa noi planuri de viitor, de a te ocupa exclusiv de tine și de mofturile tale. Chiar dacă predomină senzația că ești tu împotriva întregii lumi sau invers, de fapt este vorba despre o percepție personală falsă.

Horoscop martie 2018 Capricorn. Este o perioadă favorabilă socializării, dialogului, dar și pentru călătorii și studii pe termen scurt. Schimbul de informații din preajma ta ajută la descoperirea unor soluții viabile pentru situațiile de viață în care te afli. Relațiile cu anturajul apropiat se modifică, atât prin îndepărtarea de unii, cât și prin apropierea de alții. Totuși alege cu grijă persoanele pe care le dorești în apropiere, pentru că nu prea e ceea ce pare la prima vedere. Interese ascunse, scopuri meschine din partea multora. A doua parte a lunii evidențiază segmentul domestic și relațiile familiale. Momente favorabile pentru treburi gospodărești și pentru dialoguri cu membrii familiei.

Postul Paștelui 2018. Sfântul post dă naștere bunătății duhovnicești și contribuie la mântuirea noastră... Te-ai născut la începutul anilor '80 sau mijlocul anilor '90? TREBUIE să renunţi imediat la acest obicei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x