Antena Căutare

A câștigat 9,9 milioane de euro la loto și acum își caută soție. Ce criterii trebuie să îndeplinească aleasa inimii

Kursat Yildirim a făcut deja primele cheltuieli și are planuri mari de viitor. Norocosul câltigător spune că acum își caută o parteneră cu care să împartă viața și banii.

colaj foto barbat care pupa biletul de loto si barbat care completeaza un bilet de loto
Kursat Yildirim a făcut deja primele cheltuieli și are planuri mari de viitor. Norocosul câltigător spune că acum își caută o parteneră cu care să împartă viața și banii. | Shutterstock

Un bărbat din Germania a avut parte de surpriza vieții lui când a aflat că a câștigat premiul cel mare la loto. Bărbatul care locuiește, în prezent, în Dortmund, a intrat rapid în posesia celor 9,9 milioane de euro și nu a piedut timpul. El a făcut mai multe schimbări în viața sa și acum e pregătit să facă pasul cel mare, evident, dacă își va găsi aleasa inimii.

Kursat Yildirim a câștigat premiul cel mare la loto. Care a fost primul lucru pe care le-a făcut cu banii

Kursat Yildirim a câștigat 9.927.511,60 de Euro (echivalentul a 8,654,159 de Lire Sterline) pe 24 septembrie și nu a pierdut timpul de atunci. Imediat după ce a intrat în posesie banilor din premiu el și-a dat demisia de la fabrica de oțel unde lucra și a făcut deja și primele cheltuieli majore, potrivit LadBible.com.

Bărbatul și-a cumpărat mașina mult visată, un Ferrari 448 Pista de în valoare de 392.000 de lire sterline, precum și un Porsche Turbo S Cabriolet pentru 218.000 de lire sterline.

De asemenea, el și-a mai cumpărat un ceas de lux și băutura preferată, pentru a sărbători cum se cuvine. Cu toate acestea, deși pare că bărbatul, în vârstă de 41 de ani are tot ce și-a dorit, el încă este în căutarea unei persoane cu care să împartă marele câștig.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O cerșetoare a câștigat un premiu uriaș la loto. Care a fost primul lucru pe care și l-a cumpărat din banii câștigați

Kursat Yildirim își caută iubită, după ce a câștigat premiul cel mare la loto. Ce condiții trebuie să îndeplinească femeia

După ce și-a ridicat premiul, bărbatul din Germania a fost intervievat de mai multe publicații locale pentru a afla mai multe despre el.

„Te rog să subliniezi în știre că sunt încă necăsătorit”, a spus el, potrivit sursei, pentru jurnaliștii ziarului german Bild.

Yildirim. a mai mărturisit că pentru el nu este important aspectul fizic, cea mai importantă fiind iubirea dintre ei. Cu toate acestea, și-ar dori ca el și jumătatea lui să aibă unele lucruri în comun. Norocosul a povestit că femeia ideală ar trebui să fie încântată de călătorii și să fie pregătită să devină mamă pentru că el își dorește o familie.

„Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă. Vreau doar să mă îndrăgostesc. Caut o femeie căreia îi place să călătorească și este gata să-și întemeieze o familie cu mine. Am nevoie de o femeie în care să am încredere, indiferent de ce s-ar întâmpla”, a mărturisit acesta.

Citește și: Un giurgiuvean a câștigat la Loto 6/49 marele premiu de 3,9 milioane de euro. Ce numere a jucat românul

De asemenea, Yildirim a ținut să precizeze că va avea grijă ca nimeni să nu profite de el și averea lui și mai mult, și-a luat și unele măsuri de siguranță.

„Pot avea grijă de mine foarte bine. Am luat măsuri de precauție. Banii sunt în mâini sigure. Dintr-odată, toți sunt prietenii tăi. Oameni de la care nu am mai auzit de mulți ani mă sună pentru a cere bani”, a mai spus el.

În timp ce așteaptă să o cunoască pe cea alături de care să-și întemeieze o familie, el continuă să joace la loterie, pentru că „pur și simplu nu se poate schimba” după ce a făcut asta timp de 15 ani, mai transmite sursa menționată anterior.

Vorbind despre planurile sale de viitor, multimilionarul a mai spus: „Lucru grozav este că poți face atât de mulți oameni fericiți. Am transferat imediat bani părinților și fraților mei”.

„Mi-ar plăcea să merg în Africa să sapă fântâni și să dau cadouri copiilor de acolo”, a adăugat norocosul câștigător.

De ce a refuzat o mireasă ca sora ei să apară în fotografiile de nuntă. Gestul peste care nu a putut să treacă cu vedere... Sfântul Nectarie, vindecătorul de cancer, este prăznuit pe 9 noiembrie. Rugăciunea despre care se spune că face minuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x