Antena Căutare

”Băiatul în rochie” care a decis să poarte fuste la 26 de ani. De ce a renunțat la pantaloni

Connor Keaney, poreclit și ”Băiatul în rochie”, după un serial celebru în Marea Britanie, a vorbit despre motivul din spatele deciziei sale de a purta rochii și fuste.

colaj baiat rochie, in fusta si rochie
”Băiatul în rochie” a vorbit despre motivul din spatele deciziei sale de a purta fuste și rochii | Instagram

Connor Keaney, în vârstă de 26 de ani, din Kings Norton, Birmingham, Marea Britanie, a decis să înceapă să poarte fuste și rochii.

El a vorbit recent despre cum găsește haine de firmă la prețuri reduse și de ce a decis să renunțe la pantaloni în favoarea hainelor mai lejere.

De ce a decis ”Băiatul în rochie” să poate rochii și fuste

Potrivit lui Keaney, el a decis să poarte orice haine vrea după ce a văzut că idolul său în modă, artistul Harry Styles, a purtat fuste și rochii, scrie Daily Mail.

Citește și: Bărbatul de 61 de ani, căsătorit și cu trei copii, care poartă fustă și tocuri. Ce spune soția lui

Connor a declarat că el nu crede în etichete, pentru că moda ține de material și susține că se simte mai încrezător în sine de când stilul său a evoluat. Tânărul s-a comparat chiar cu ”Băiatul în rochie”, un serial TV cunoscut din Marea Britanie.

”Sunt Băiatul în rochie real. Să port rochii și fuste nu e o problemă, hainele sunt haine, e doar material pentru mine,” a declarat Connor, scrie Daily Mail.

”Dacă arăt bine și vreau să port ceva, voi purta acest lucru. Acest stil de îmbrăcăminte mi-a dat mai muștă încredere de sine.”

”Stilul meu clar a evoluat de-a lungul timpului. Nu aveam foarte multă încredere de sine când eram mai mic, când venea vorba de foarte multe lucrui,” a continuat Connor.

”Am declarat public că fac parte din comunitatea LGBTQ+ când aveam 16 ani și după aia am ascuns cum voiam să mă îmbrac de fapt. În vremuri recente, sunt tot felul de oameni cu gen binar, îl ai pe Harry Styles care e un bărbat heterosexual, dar poartă ce vrea, și să văd acest lucru îmi dă mai multă încredere în mine.”

Connor a declarat că își găsește hainele de designer la o fracțiune din prețul original pentru că își cumpără haine și din magazine second-hand.

Mama sa, Bridget Keaney, în vârstă de 58 de ani, a fost cea care l-a învățat pe Connor să găsească haine și în magazinele second-hand, atunci când era copil mic.

”Mama obișnuia să cumpere din magazinele second hand, întotdeauna am fost doar eu și mama, s-a zbătut și a făcut tot ce a putut ca să ajung aoclo unde m-a putut duce. Când eram la școală, era mereu ”ew, dacă te îmbraci din magazinele second hand, ești un vagabond” și chiar m-a afectat.”

”Pe măsură ce am crescut și a început să mă intereseze moda și lucrurile vintage, în jur de vârsta de 15 ani, am fost într-un magazin second hand și am găsit o pereche nouă de pantofi sport Converse pentru doar 4 lire sterline.”

Citește și: Nicole Scherzinger, răvășitoare într-o rochie sclipitoare, dar partea de jos a atras privirile tuturor. Ce detaliu a uimit fanii

”Imediat mi-a trezit interesul în cumpărăturile din magazine second hand. De atunci, cred că 90% din garderoba mea e formată de haine luate din acele magazine, singurele lucruri noi pe care le cumpăr sunt lenjerie, hainele sport și bluzele pe care le port la muncă.”

Samantha Hoult bea 12 beri și un litru de vodkă pe zi atunci când medicii i-au zis că va muri. Cum arată acum... A făcut o fotografie la întâmplare, dar a încremenit când a dat zoom. Ce era creatura care apărea în colțul imaginii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x