Antena Căutare

A fost abandonată în spital, cu un bileţel agăţat de mânuţă: "mamă şi tată necunoscuţi!". O femeie a ajuns să se mărite cu propriul părinte: "L-am iubit nebuneşte!"

Povestea franţuzoaicei Marie-France Guillemette a ajuns subiectul unui bestseller autobiografic, vândut în mii de exemplare în ţările francofone, indexat în dicţionarele de literatură contemporană din Franţa.

Povestea franţuzoaicei Marie-France Guillemette a ajuns subiectul unui bestseller autobiografic, vândut în mii de exemplare în ţările francofone, indexat în dicţionarele de literatură contemporană din Franţa.

Un destin care bate imaginaţia oricărui regizor care scrie scenarii de film. Căci Marie-France a avut o existenţă demnă de o producţie cinematografică şi de carte: a fost abandonată la naştere cu un bileţel agăţat de mânuţă: "mama şi tată necunoscuţi!". A ajuns, din întâmplare, să se căsătorească cu propriul părinte.

La 23 de ani, Marie-France Guillemette se îndrăgosteşte de un bărbat galant

Marie-France s-a născut în 1946 şi a fost lăsată pe scările unei maternităţi din metropolă. Medicii neonatologi nu au putut decât să-i agaţe un bileţel de mânuţă prin care o identificau ca "bebeluş abandonat" şi o infirmieră să-i dea un nume popular la acea vreme. La 23 de ani, tânăra a întâlnit un bărbat mult mai în vârstă de care s-a îndrăgostit nebuneşte. Nu a contat că avea 66 de ani şi că îi separau peste patru decenii. Abel Laganne era tot ceea ce putea visa o tânără privată de dragoste: atent, şarmant, afectuos, cu o situaţie finnaciară prosperă care îi permitea "escapade boeme", concretizate în plimbări, călătorii, petreceri şi achiziţionare de obiecte de artă.

Reîntâlnirea cu propria mama

În cartea sa, "Abandoned Child, Meet Again Her Father", Marie - France Guillemette îşi obiectivează povestea şi ajunge să scrie despre sine la persoana a treia. Femeia a povestit cum a aflat că soţul ei este propriul fată. Cea care i-a dezvăluit adevărul este mama ei, care a ţinut să-şi reîntâlnească fiica şi să-i explice că abandonul ei a fost o soluţie extremă la acel moment, dar singura pe care o putea găsi.

Cu toate că s-a văzut dintr-odată într-o situaţie incestuoasă, autoarea a ales să rămână alături de soţul ei. "L-am iubit nebuneşte!", a mărturisit Marie - France Guillemette în cartea sa. I-a fost alături până ce bărbatul s-a stins. Scrisul a ajutat-o să se ierte pe sine şi să îşi dezvăluie drama, în speranţa că ceilalţi nu ar avea vreun drept să o judece.

Nu a vrut decât să iubească şi să fie iubită.

Se plimba cu bicicleta și a primit un glonț în spate. Paralizat de la brâu în jos, un adolescent a ajuns, pe picioarele... Mireasa a fost părăsită la altar, dar apoi a luat o decizie de zile mari! Ce a avut curaj să facă această tânără?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x