Antena Căutare

A fost apelată de soţul ei, din greşeală. Ce a auzit la telefon, i-a schimbat viața radical

Lisa James, o femeie din Marea Britanie, a trăit momente incredibile, după ce a fost trezită în miezul nopții de soțul ei, care o apelase din greșeală.

Lisa James, o femeie din Marea Britanie, a trăit momente incredibile, după ce a fost trezită în miezul nopții de soțul ei, care o apelase din greșeală.

Credea că se află la o petrecere alături de colegii de serviciu, însă a avut o surpriză cu totul și cu totul neplăcută atunci când…a auzit pe soțul ei că făcea sex cu o femeie.

Potrivit femeii, în timpul întâlnirii cu amanta sa, soţul s-a aşezat cel mai probabil pe telefon, iar acesta a efectuat din greşeală un apel către soţie. A rămas fără cuvinte, iar mai apoi și-a găsit puterea de a vorbi cu amanta acestuia, care avea o relație de aproape un an cu bărbatul care îi fusese alături ani de zile. Tocmai de aceea, ea n-a mai rezistat să stea lângă el și l-a părăsit.

VIDEO: Ce culoare are părul meu? Întrebarea care le-a dat bătăi de cap internauților! Punem pariu că nu știi să răspunzi... Gemenii sunt foarte nesiguri, nu ştiu ce vor, iar Leii au parte de surprize! Horoscopul dragostei în perioada 1 - 7 iuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x