Antena Căutare

A îmbrăcat rochia de mireasă, după ce a aflat că mai avea doar câteva zile de trăit. Soțul ei, mesaj sfâșietor! „Ce mă fac fără ea?” - Foto

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a îmbrăcat rochia de mireasă, la nunta pe care și-a dorit-o dintotdeauna, știind că mai avea doar câteva zile de trăit. Soțul ei a făcut o declarație sfâșietoare.

A îmbrăcat rochia de mireasă, după ce a aflat că mai avea doar câteva zile de trăit. Soțul ei, mesaj sfâșietor! „Ce mă fac fără ea?” - Foto Galerie
Sarah Obanya și Chuks | profimediaimages.ro

Femeia, Sarah Obanya, în vârstă de 46 de ani, a fost șocată să afle că îi mai rămâneau doar câteva zile de trăit, deoarece cancerul ovarian de care a crezut că a scăpat a revenit și s-a împrăștiat în tot corpul.

A realizat atunci că cel mai mare regret al ei era că nu s-a căsătorit cu partenerul ei de-o viață, Chuks, pe care l-a iubit încă din perioada liceului și cu care a avut un băiat, acum în vârstă de 22 de ani.

A îmbrăcat rochia de mireasă, după ce a aflat că mai avea doar câteva zile de trăit. Soțul ei, mesaj sfâșietor! „Ce mă fac fără ea?” - Foto

Sarah Obanya și Chuks, la nunta lor.

Sarah și Chuks și-au trăit nunta la un spital din Londra, după 27 de ani de relație, în care nu au prins ocazia să se căsătorească.

După chimioterapie și histerectomie, Sarah s-a crezut vindecată. Așa i-au spus medicii. Apoi, după ce a simțit că are dificultate în a respira, în timp ce înota la suprafață, a mers din nou la analize. Atunci a primit vestea cumplită.

A îmbrăcat rochia de mireasă, după ce a aflat că mai avea doar câteva zile de trăit. Soțul ei, mesaj sfâșietor! „Ce mă fac fără ea?” - Foto

Sarah Obanya și fiul ei.

„Am fost amândoi șocați când am aflat. Încă nu pot să cred. Nu înțeleg. Era sănătoasă. Am crezut că a dispărut cancerul, după ce ne-a chinuit câțiva ani. Ne-am cunoscut în urmă cu 27 de ani și am fost nedespărțiți de atunci.

Nunta a fost a doua dintre cele mai frumoase zile din viața mea, deoarece prima a fost cea în care am întâlnit-o. Acum, am rămas cu verigheta, pe care nu o voi da jos niciodată”, a spus Chuks, în vârstă de 53 de ani.

Sarah a murit pe 6 februarie, în locuința ei, iar soțul ei este devastat.

„Nu m-ați crede dacă v-aș spune cum era ea. Era minunată, o lady, sinceră și cu valori frumoase. Era frumoasă și nu avea nici măcar un os rău în tot corpul. De ce tocmai Sarah? Ce mă fac fără ea”, a spus bărbatul, îngenuncheat de durere.

„N-am fost în viața mea mai speriat!”. Un tată și-a salvat copilul surprins de o avalanșă. Momentul a fost filmat! Video... Ea 16, el 51! S-au căsătorit și au făcut un copil. „Am văzut în ochii ei că voia cu adevărat să se mărite cu mine!”. Fot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x