Antena Căutare

A impresionat o lume întreagă şi a devenit eroină! O pisică a salvat viaţa unui bebeluş abandonat! Cum a fost posibil

Oameni din toate colţurile lumii au fost impresionaţi de povestea Mashei, o pisică fără stăpân, care a salvat viaţa unui bebeluş abandonat pe o stradă din Rusia.

Oameni din toate colţurile lumii au fost impresionaţi de povestea Mashei, o pisică fără stăpân, care a salvat viaţa unui bebeluş abandonat pe o stradă din Rusia.

Copilul a fost lăsat într-o cutie pe stradă, iar pisica, extrem de inspirată, s-a dus lângă el şi i-a ţinut de cald, chiar atunci când temperaturile scăzuseră cu mult sub 0 grade.

"Chiar dacă a stat câteva ore în frig, bebeluşul este în stare bună acum, datorită Mashei", a mărturisit un medic.

Ba mai mult, în tot timpul în care a stat lângă el, pisica a mieunat întruna, cerând astfel ajutor.

"De obicei este tăcută şi prietenoasă, motiv pentru care atunci când am auzit-o mieunând am crezut că este rănită."
, spune Irina Lavrora, o femeie din Obninsk. "

Masha este o pisică fără stăpân, dar este hrănită de oamenii din zonă, iar fapta lor a fost răsplătită prin salvarea bebeluşului.

De îndată ce a fost găsit, bebeluşul a fost dus de urgenţă la spital, unde a fost consultat. Acum se simte bine, iar Masha a fost desemnată eroina oraşului, motiv pentru care este foarte răsfăţată.

Nu e pasăre, nu e avion, e un OZN oltenesc! Cum arată farfuria zburătoare construită de un român... FOTO EXPLICIT! S-a pozat în timp ce... Ne e jenă să continuăm, dar imaginea a făcut senzaţie pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x