Antena Căutare

A investit 50.000 de dolari pentru a avea look-ul unui extraterestru. Cum arăta Vinny Ohh înainte de zecile de operații estetice

Vinny Ohh, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a cheltuit 50.000 de dolari pentru a se transforma într-un ”extraterestru fără gen”.

vinny ohh, selfie in care apare machiat si cu parul albastru Galerie
Vinny Ohh, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a cheltuit 50.000 de dolari pentru a se transforma într-un ”extraterestru fără gen” | Profimediaimages.ro

Și nu are de gând să se oprească aici. Pentru a își finaliza look-ul spectaculor, Vinny plănuiește să apeleze la mai multe operații estetice, printre care și una de îndepărtare a organelor genitale.

Cine este Vinny Ohh

Vinny Ohh a simțit dintotdeauna că nu felul în care arată nu se potrivește cu cel în care se simte. De la vârsta de 17 ani, el și-a transformat încet corpul, în căutare unui echilibru între cele două.

El nu se consideră bărbat sau femeie și nu crede că organele genitale îi sunt de folos: ”Vreau să fiu o ființă extraterestră fără sex. Vreau ca exteriorul meu să reflecte cum mă simt în interior”.

Așa că, în ultimii ani a suferit peste 110 intervenții pentru a se apropia de aspectul unui extraterestru.

Citește și: Benny Winter și-a acoperit fața și corpul cu tatuaje. Cum arăta înainte să investească 22.000 lire în aspectul lui

Printre acestea se numără: 5 peelinguri faciale, 20 ședințe de criogenare, 12 intervenții de mărire a obrajilor, 5 intervenții cu botox și alte două pentru a căpăta fruntea fruntea unui alien, 35 tratamente cu lase pentru fata și corp, 12 proceduri de augumentare a buzelor, 5 rinoplastii, 10 fillere pentru riduri și unul cu botox în zona ochilor.

Și nu vrea să se oprească aici. Vinny dorește să-și mai facă o rinoplastie, să-și îndepărteze mameloanele, buricul și organele genitale, să-și fixeze urechiile și să-și facăă noi implanturi în zona maxilarului.

Când vorbește despre obiectivul său, Ohh spune: ”Imaginea generală pe care o vreau este de extraterestru. Vreau să fiu un hibrid, nu bărbat au femeie. Am vrut să nu am gen de când aveam 17 ani. M-am dus la medici pentru a vedea dacă este posibil, dar nu am avut noroc. Nu vreau ca oamenii să creadă că încerc să mă transform într-o femeie. As putea trăi fără organele sexuale.”

Citește și: A fost poreclit “Omul șopârlă” după ce și-a despicat limba și umplut corpul de tatuaje. Cum arăta Erik Sprague înainte

Ce spun părinții despre transformarea lui Vinny Ohh

Tânărul a dezvăluit ce părere au părinții lui despre stilul său de viață. Conform spuselor sale, inițial cei doi nu l-au sprijinit, dar mentalitatea lor s-a schimbat în cele din urmă.

”Reacția inițială a părinților mei când coboram scările, cu pantofi cu tocul de nouă centimetri, a fost frica absolută, teroarea și totul m-a rănit. Acum ei au tranformat asta în iubire și înțelegere. Sunt foarte, foarte norocos”, a povestit el conform Yourtango.

Ce înseamnă simbolul câinelui în vis? Tot ce nu știai despre semnificația acestui animal care apare noaptea... Motivul pentru care două suflete se atrag: "Este o datorie karmică nerezolvată şi nu depinde de noi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x