Căutare Live

A investit 50.000 de dolari pentru a avea look-ul unui extraterestru. Cum arăta Vinny Ohh înainte de zecile de operații estetice

Vinny Ohh, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a cheltuit 50.000 de dolari pentru a se transforma într-un ”extraterestru fără gen”.

Vinny Ohh, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a cheltuit 50.000 de dolari pentru a se transforma într-un ”extraterestru fără gen”

Profimediaimages.ro

Și nu are de gând să se oprească aici. Pentru a își finaliza look-ul spectaculor, Vinny plănuiește să apeleze la mai multe operații estetice, printre care și una de îndepărtare a organelor genitale.

Cine este Vinny Ohh

Vinny Ohh a simțit dintotdeauna că nu felul în care arată nu se potrivește cu cel în care se simte. De la vârsta de 17 ani, el și-a transformat încet corpul, în căutare unui echilibru între cele două.

El nu se consideră bărbat sau femeie și nu crede că organele genitale îi sunt de folos: ”Vreau să fiu o ființă extraterestră fără sex. Vreau ca exteriorul meu să reflecte cum mă simt în interior”.

Așa că, în ultimii ani a suferit peste 110 intervenții pentru a se apropia de aspectul unui extraterestru.

Citește și: Benny Winter și-a acoperit fața și corpul cu tatuaje. Cum arăta înainte să investească 22.000 lire în aspectul lui

Printre acestea se numără: 5 peelinguri faciale, 20 ședințe de criogenare, 12 intervenții de mărire a obrajilor, 5 intervenții cu botox și alte două pentru a căpăta fruntea fruntea unui alien, 35 tratamente cu lase pentru fata și corp, 12 proceduri de augumentare a buzelor, 5 rinoplastii, 10 fillere pentru riduri și unul cu botox în zona ochilor.

Și nu vrea să se oprească aici. Vinny dorește să-și mai facă o rinoplastie, să-și îndepărteze mameloanele, buricul și organele genitale, să-și fixeze urechiile și să-și facăă noi implanturi în zona maxilarului.

Când vorbește despre obiectivul său, Ohh spune: ”Imaginea generală pe care o vreau este de extraterestru. Vreau să fiu un hibrid, nu bărbat au femeie. Am vrut să nu am gen de când aveam 17 ani. M-am dus la medici pentru a vedea dacă este posibil, dar nu am avut noroc. Nu vreau ca oamenii să creadă că încerc să mă transform într-o femeie. As putea trăi fără organele sexuale.”

Citește și: A fost poreclit “Omul șopârlă” după ce și-a despicat limba și umplut corpul de tatuaje. Cum arăta Erik Sprague înainte

Ce spun părinții despre transformarea lui Vinny Ohh

Tânărul a dezvăluit ce părere au părinții lui despre stilul său de viață. Conform spuselor sale, inițial cei doi nu l-au sprijinit, dar mentalitatea lor s-a schimbat în cele din urmă.

”Reacția inițială a părinților mei când coboram scările, cu pantofi cu tocul de nouă centimetri, a fost frica absolută, teroarea și totul m-a rănit. Acum ei au tranformat asta în iubire și înțelegere. Sunt foarte, foarte norocos”, a povestit el conform Yourtango.

Ce înseamnă simbolul câinelui în vis? Tot ce nu știai despre semnificația acestui animal care apare noaptea... Motivul pentru care două suflete se atrag: "Este o datorie karmică nerezolvată şi nu depinde de noi"...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Parteneri
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Catine.ro
Ultimele știri
x