Antena Căutare

A MURIT mușcat de un șarpe veninos. La înmormântare ceva ireal a ieșit din sicriu

Un tanar din India despre care s-a presupus ca ar fi murit dupa ce a fost muscat de un sarpe veninos s-a ridicat din sicriu la propria inmormantare, cu cateva secunde inainte de a fi incinerat.

Un tanar din India despre care s-a presupus ca ar fi murit dupa ce a fost muscatde un sarpe veninos s-a ridicat din sicriu la propria inmormantare, cu cateva secunde inainte de a fi incinerat, scrie Mirror.

Barbatul, de 23 de ani, pe numele sau Sandeep, fusese atacat de un sarpe in timp ce culegea lemne din padure. Odata intors in sat, le-a spus rudelor de muscatura, dar in loc sa fie dus la spital, tanarul a fost transportat la un vraci local. Numai ca tratamentul acestuia a dat gres, iar tanarul a murit.

Atunci cand flacarile au fost pe punctul de a-l atinge, in timpul ceremoniei funerare, barbatul a inceput sa tipe. A fost dus la vindecator si nu la spital.

Gemma Swift, femeia cu cei mai urâți dinți din lume, și-a „reparat” dantura!... Horoscopul de miercuri, 3 august. Cei ce se află în preajma nativilor Fecioară, se pot considera norocoşi astazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x